Hadiah

5 hadiah dalam seminggu!

January 13, 2014


Untuk minggu pertama bulan Januari ni, FD terima 5 hadiah. Boleh dikatakan setiap hari PosLaju mai datang rumah hantar parcel :p


Pertama, parcel dari @zara_littleboutique. Kali ke dua join giveaway kat instagram, tak sangka ada ong kat situ jugak. Hihi! Dapat dua headband, Lily Lilac and Burgundy Maroon. Headband ni sepatutnya untuk babies or budak-budak. Tapi FD pakai pun okay :p material dia gila soft okayyy! Lepas tu kain dia stretchable. Memang suggest kat mommies yang tengah cari aksesori untuk little princess diorang ♥
Thank you so much @zara_littleboutique! ^^v
http://zarasofeaboutique.blogspot.com/
www.facebook.com/zarasofeaboutique
http://instagram.com/zara_littleboutique



Abgymnic pulak hadiah dari Stylez Store House, sponsor Malaysia Blogger Giveaway by Anadiera. Menang top referral kot, hihi! :D yang Shaklee sebelah tu tunggu FD cerita nanti ek. Yang Abgymnic ni FD bagi kat abah je :D
Terima kasih Ana Diera (penganjur) dan Stylez Store House (sponsor)! ^^v
http://arunahakirah.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bloganadiera

www.stylezstorehouse.com
https://www.facebook.com/StylezStoreHouse



Chewable Vita-C Plus, supplement produk Shaklee. Ni pulak menang top referral yang first dalam GA 1 Year Blog Tengkubutang. Gila tak excited? Banyak supplement dah kat rumah ni. Hihi! Harga asal Chewable Vit-C ni RM92, ada 90 biji dalam botol kecik tu. Harga ahli tolak dalam 20%. Vit C Shaklee ni baik untuk muka. Rawat resdung, jerawat dan elak kulit kusam. Sebelum consume, kena tanya info dulu kat sponsor. Hihi!
Terima kasih Tengkubutang (penganjur) dan sponsor!
http://tengkubutang.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Tengkubutang/203569189786878

http://lindalyn2012.blogspot.com/



Mula-mula dapat shawl ni, rasa macam misteri je sebab takde maklumat pengirim. Belek punya belek, menang shawl dari giveaway mana. Baru jumpa sebab nampak gambar shawl ni kat fanpage sponsor. Rupa-rupanya hadiah menang dalam End Year Giveaway by Saadah and Fatin. FD dapat shawl biru pattern polka dot.
Terima kasih Saadah & Fatin (penganjur) dan Maisarah (sponsor)!
http://saadah97.blogspot.com/
http://www.facebook.com/saadahblog

http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.com/

http://storybudakfanty.blogspot.com/
https://www.facebook.com/budakfanty



Phone pouch ni pulak hadiah menang dalam First Giveaway by Aini & Izzah. Bahagian depan ada smiley dan nama FD. Belakang pulak ada logo Blogger. Sukaaaaaa sangat sangat! :D
Terima kasih Aini & Izzah (penganjur) dan Lime like Shop (sponsor)! ^^v
http://just-myyself.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Aini-Arif-blogspot/1410930779137853

http://sebelum-nafas-terhenti.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/Lime-Like-Shop/660938223923191


Selain hadiah barangan pos, FD dapat cash RM50.
Menang top referral dalam 2.5k Followers Giveaway by Nad.
Terima kasih Nad (penganjur) & Kak Zara (sponsor)! ^^v
http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Nadratul-Syazwanas-Blog/193396210694936

http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/


Lepas tu, dapat pulak topup RM10. Wee! Rezeki rezeki. Hihi :D
Menang dalam Segmen Rebut Topup by FHazwani.
Terima kasih Fatin (penganjur) dan Kak Sya Lyn (sponsor)! ^^v
http://duniaimpianfatin.blogspot.com/
https://www.facebook.com/official.dif

http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/


You Might Also Like

26 comments

  1. waahh.. tahniah fd.. alhamdulillah, rezeki..

    ReplyDelete
  2. tahniah kak..murah rezeki akak.. :)

    ReplyDelete
  3. thniah :)

    http://harxenharley.blogspot.com/2014/01/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  4. byknya dpt adiah... tahniah.. rezeki

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki FD, akak tumpang happy untuk FD... ^_^

    ReplyDelete
  6. Tahniah!..bak sini satu..haha, gurau je.

    ReplyDelete
  7. Wah...byknye hadiah...tahniah FD...

    ReplyDelete
  8. wah banyaknya! bertuah sungguh kak fd hehe

    ReplyDelete
  9. wahh banyaknye hadiah dye .. untungla huhu .. tahniah FD .

    ReplyDelete
  10. bestnya akak, selalu menang hadiah. murah rezeki :D

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah :D
    congrats kak fatin diana <333

    ReplyDelete
  12. murah rezeki..tak rugi pun join giveaway ni kan, dapat kawan& hadiah kalau ada rezeki ;)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum...Hye tuan blog...jom join Giveaway Cik Akie...banyak hadiah menarik tau! Setiap peserta pasti akan dapat hadiah...in sha Allah... http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

    ReplyDelete
  14. murah rezeki Fatin.. btw, tahniah :)

    ReplyDelete