Thursday, 31 October 2013

Cash out kali ke 12 dari 8Share


Alhamdulillah, semalam baru je terima bayaran dari 8Share.


Kali ni cash out RM139 je, tak berapa nak aktif sangat kot.
Nak kumpul dan kumpul lagi sampai dapat S4, mungkin? Ihik!
Tapi Xperia Tipo ni elok lagi, sayang pulak. Huwaaaa! :'(
Xperia ni pun hasil duit 8Share.

Dah dapat duit ni, terus settle domain sebab dah nak expired 11 Nov.
Sekarang dah renew, tak perlu risau lagi. YEAYY! :D


Sedikit info tentang 8Share:
8Share satu syarikat yang bagi peluang kepada kita untuk dapatkan pendapatan sampingan sambil online. Boleh KLIK SINI untuk daftar. Cara untuk dapatkan earning, rajinkan diri untuk share link atau iklan yang 8Share sediakan. Simple je! :D

Sila tonton video ini untuk yang tak yakin lagi dengan 8Share



Btw thank you 8Share ^^v

Hadiah dari NR Collection, dan Izzat Syahir



Brooch comel bentuk love ni FD terima dari online shop NR Collection. Menang dalam Simple Giveaway di page NR Collection.
Terima kasih NR Collection! ^^
https://www.facebook.com/NRWardrobe



Semalam pulak dapat pin Blogger. Hadiah ni dari Izzat Syahir. FD tersenarai dalam Pemenang MKM Mini Special Giveaway. Gila excited k. Bertambah koleksi Blogger lagi. Hihi :D
Terima kasih Izzat Syahir! ^^v
http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
https://www.facebook.com/mujahadahkalammuslim


Selain tu, FD ada menang topup. Antaranya:
Pemenang First Giveaway by Izani


Pemenang Giveaway Topup Kasih Lestari Abadi
Penganjur - http://kasihlestariabadi.blogspot.com/ || https://www.facebook.com/fanpageKLA
Sponsor - http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/


PEMENANG MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta
Penganjur - http://ieta-myblog.blogspot.com/ || https://www.facebook.com/IetaMatSaad
Sponsor - http://www.mizisempoi.com/


Tuesday, 29 October 2013

First Giveaway by IzaNi



klik banner

Hadiah:

Topup RM10 x 1
Topup RM5 x 6


Phone casing x 3


Earphone x 1


Magnet bookmark x 1

[TIADA GAMBAR]
Shawl Blue Chiffon x 1
Shawl x 2
Doodle x 2

Tamat tepat jam 10 malam ni

Senarai Pemenang


Tshirt eksklusif Blooggers


Hari Ahad yang lepas, FD dapat call dari jiran terdekat. Dia kata ada parcel FD sampai kat rumah dia. Macam pelik jugak tiba-tiba parcel sampai sana. Nasib baik rumah dia tak jauh. Kebetulan pula tu rumah kawan mak FD.

Rupa-rupanya tersilap tulis nombor rumah. Nasib baik lah dapat kat orang yang jujur. Kalau dapat kat orang yang busuk hati, dah tentu dia senyap je tak bagitau apa-apa.


Isi parcel yang FD terima. Tshirt Blooggers.

Blooggers ni satu Komuniti Blogger yang didaftarkan sebagai sebuah syarikat untuk mengumpulkan blogger pelbagai 'niche' dalam satu platform. Boleh KLIK SINI untuk info lebih lanjut, atau
Like page Blooggers dot com.


Dari situ para bloggers boleh tau aktiviti semasa dari komuniti Blooggers. Mana tau kalau korang ada peluang untuk join event dengan komuniti Blooggers. Dapat kenalan baru. Seronok! Yang untung blogger area KL / Selangor lah. FD yang jauh ni mampu tengok je lah T__T


Sekarang tengah kumpul blogger area Terengganu. Mana tau kalau ada event, boleh jumpa blogger Terengganu ^^ bagi yang berminat, boleh inbox details korang kat FD atau kak Farisya.
Cuma bagi nama, URL blog, daerah mana, dan nombor telefon :)

Jangan lupa singgah Blooggers dot com! :D
http://www.blooggers.com/

KLIK SINI untuk 
Tips nak ambik hati awek tanpa keluarkan duit

Sunday, 27 October 2013

Mini giveaway by Arni & Fatin Diana


TAMAT!



Syarat-syarat
1) Warganegara Malaysia
2) Buat satu entry bertajuk "Mini giveaway by Arni & Fatin Diana"
3) Copy coding yang diberikan
4) Publish entry anda
5) Copy URL entry itu , bukan link blog dan paste kan ke kotak komen di blog FD sahaja.
6) Tempat lain takkan dilayan 100%
7) Follow blog , like page , dan apa2 syarat yang diberikan oleh sponsor *wajib*

Coding entri :



Credit to : Mia Liana


Sponsor dan syarat :
MunirahKhadijah , Xila ,  Huda , Ain , Arni , Fatin Diana

Twitter :- 

Like Page 

Add FB :-
Alyaa Najlaa

Add google :  Munirah

Like gambar
LINK


Senarai hadiah yang awesome !
1) Brooch x2
2) Mini diary book x2
3) Brooch x2
4) RM5 voucher utk 10 pemenang di KNZeq.SHOP
5) Top up 10 x2
6) Bookmark x2
7) 3 unit fridge magnet x3 .
8) Top up 10 x2
9) Button badge x3
10) Top up 10 x2


Pembahagian hadiah
Top refferal boleh pilih dua hadiah yang anda nak
Top refferal blog Arni dan blog Fatin Diana.
Random / Cabutan

Gambaran Hadiah

Segmen ini tamat pada 20 Oktober 2013
dilanjutkan sehingga 27 Oktober 2013, 10 malam

Senarai Peserta Mini Giveaway by Arni & FD
  1. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  2. http://zazanizam.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  3. http://warnawarnigadiskidal.blogspot.com/2013/10/mini-ga-by-arni-and-fd.html
  4. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  5. http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  6. http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  7. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  8. http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  9. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  10. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  11. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  12. http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  13. http://lilgloomyprincess.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  14. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  15. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  16. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  17. http://arunahakirah.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  18. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  19. http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  20. http://kechik-gile.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  21. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  22. http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  23. http://farraanuar.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  24. http://schomells.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  25. http://niyhblograudha.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  26. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  27. http://estellezahara.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  28. http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  29. http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  30. http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  31. http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  32. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  33. http://www.sigadismerah.my/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  34. http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  35. http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  36. http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  37. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  38. http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  39. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  40. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  41. http://nuraliazainalabidin.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  42. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  43. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  44. http://sayamenangcontest.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  45. http://chebethomekbong.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  46. http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fd.html
  47. http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  48. http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  49. http://missmiraanizam.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana_20.html
  50. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  51. http://fidduniyawalakhirah.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  52. http://aisyasyahar.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  53. http://umikasum.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  54. http://mellyareenza.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-and-fd.html
  55. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  56. http://www.dayangdeno.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  57. http://niknursyafiya.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana_19.html
  58. http://miseyz.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  59. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  60. http://jijahcomey.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html 
  61. http://lovelyryeowook.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  62. http://anayuhanis.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  63. http://cuteki-diary.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  64. http://lovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  65. http://countingstarsismerepek.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  66. http://yayaaaank.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  67. http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  68. http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  69. http://miss-whateverlah.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  70. http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  71. http://ikajohans.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  72. http://sayazaza.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  73. http://kinifarahberbicara.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  74. http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html
  75. http://shekechik.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  76. http://biehaabdul.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-ny-arni-fatin-diana.html




Saturday, 26 October 2013

Pengguna android pun boleh ber-BBM


Blackberry BBM logo
Akhir-akhir ni semua kecoh kata pengguna android dah boleh install aplikasi BBM (Blackberry Messenger). FD pun cuba lah search 'BBM' kat Play Store. Tak jumpa. So senyap je lah. Kemudian, makin hari makin ramai share QR Code atau BB pin diorang. Sakit pulak hati kite bila tengok ramai ada BBM. Tak marah pun cuma jeles je :p

Dalam pukul 4 pagi, dekat-dekat pukul 5 jugak lah. FD try lagi search (kes takbole nak tidur punya pasal, godek lah smartphone ni). Kali ni taip 'Blackberry Limited'. Dah jumpa! Mula-mula tu tak dapat nak install, dia tulis device not suitable pe benda ntah. Lepas tu degil nak install juga. Touch segala benda dalam tu. Akhirnya, keluar button INSTALL. Tak sia-sia usaha kite tau. Heee :D tapi macam blur juga masa nak daftar tu. Nak tanya adik atau kawan-kawan dia yang tengah lepak kat luar, tapi segan pula. So senyap je lah, cuba usaha sendiri lagi. Sudahnya lepas Subuh baru siap.

YEAYYYY! Kite dah ada BBM! Suka suka!
Tak payah nak beli BB dah :p

Friday, 25 October 2013

Longkai Full Movie




Sinopsis Longkai
Mengisahkan tentang geng-geng longkai yang sering berebut untuk mendapatkan bisnes. Eddie dan Bada merupakan pasangan adik beradik longkai yang ditugaskan untuk menghantar kenderaan yang ditarik mereka ke bengkel Rimau, seorang wanita yang berjiwa besi. Rimau diam-diam menyimpan perasaan kepada Bada. Mojo dan Bayam merupakan musuh tradisi Eddie dan Bada. Namun adik perempuannya, Soraya telah bercinta dengan Eddie secara senyap-senyap. Zarina, seorang wanita misteri sering mengunjungi bengkel Rimau dan kehadirannya mengubah hubungan Eddie dan Bada. Ini membuatkan Rimau mengesyaki tujuan sebenar Zarina muncul. Kemesraan Zarina dan Bada juga mengundang cemburu Rimau. Mojo pula semakin geram kerana segala rancangan jahatnya akan dipatahkan oleh geng Eddie. Dia yang mahu balas dendam cuba meminta bantuan Naga, taiko terkenal.

Klasifikasi: P13
Genre: Aksi / Romantik
Tarikh Tayangan: 10 Oktober 2013
Bahasa: Malay
Pengedar: METROWEALTH
Pengarah: Hashim Rejab
Pelakon: Faizal Hussein, Niezam, Erra Fazira, Wawa Zainal, Pierre Andre, Dira Abu Zahar, Zul Handyblack, Along Eyzendy, Mohd Mikail Andre b Nazrul Andre

Thursday, 24 October 2013

Review novel: Cik Blogger


Beli novel ni 2 3 hari lepas. Habis baca dalam sehari je sebab novel ni tak tebal macam novel cinta. Alaa, novel remaja memang tak tebal pun. Hihi :D



Sinopsis Novel Cik Blogger
"Kenapa awak tak balas surat saya? Saya betul-betul tak faham. Mahal sangat ke tulisan awak?" - Green Lantern
Saya ingat nak kenakan dia lagi. Awak ada idea tak macam mana saya nak jatuhkan dia?” - Najla
Rasa macam tak percaya. Blog aku baru berumur dua tahun, tapi dah dapat anugerah. Kalau blog aku tu dah meletup, maknanya aku pun meletup samalah. Wah, seronoknya!” - Syafiah Adilah

Hebat sangatkah blog Syafiah Adilah sehinggakan dia begitu seronok dan teruja? Mengapa pula Najla bersungguh-sungguh hendak kenakan Syafiah Adilah? Dan siapa sebenarnya Green Lantern? Bolehkah Syafiah Adilah mempertahankan populariti blognya?

Penulis: Alia Nadzirah Salleh
Harga: RM 15
208 halaman
Bahasa Melayu
Tarikh Terbit: 15 Mac 2013


Review dari FD
Permulaan cerita ni terus cerita benda yang happy sebab Syafiah ni dapat award, dapat komisyen dari Suffnang a.k.a Nuffnang, ramai readers, lepas tu dapat jawatan ketua editor sekolah. Semuanya cerita yang happy happy lah. Bila orang dah berjaya, dah tentu lah ada yang dengki. Kesian dia. Dalam diam ada peminat rahsia pula tu >,<
Sebenarnya 24jam ngadap blog pun tak bagus. Ada pengajaran dalam novel ni. Memang bagus untuk budak sekolah yang 100% fokus kat blog.

Ada yang nak novel ni tak? Untuk dijual atau for free?;)
Sebab FD nak letgo novel ni. Terlalu banyak novel kat rumah


Wednesday, 23 October 2013

CPUV ke 26, Talent Corp SFCF - October



Alhamdulillah, bulan Oktober ni dapat BE lagi untuk kali ke 3.
Masih ada rezeki dengan Nuffnang. Tocei2! :D
BE ke 26, Talent Corp SFCF :)

Thank you Nuffnang ^^


PEMENANG SEGMEN FOLLOW ME BY SHA & FD


Maka berakhirlah debaran penantian korang yang tertundah, tanpa buang masa. Korang pun dah tak peduli lagi dengan apa yang sha ingin sampaikan..:P mari kita tengok siapa yang menang :)


Top Referrel [Hadiah : Topup RM5 + 1x Keychain Dari Sabah] Claim SINI

Dari blog FD :- 
Dari Blog Sha :-


5 Peserta Random dari Sha [Hadiah : 1x Shiseido Mask] Claim SINI
3 , 47 , 99 , 28 , 11

5 Peserta Random dari FD [Hadiah : 1x Button Badge Blogger] Claim SINI
133 , 84 , 35 , 74 , 57


Tahniah semuanya... jangan lupa claim hadiah tauuu.. dan jangan lupa ucap terima kasih kat sponsor yang baik hati.. insyallah ada rezeki sha buat lagi :)


Hadiah dari Mama Darwiish, KLA, & Tasha Aqisha


Entri kena peram semalaman, baru harini nak publish.

FD terima sarung lengan dari Mama Darwiish minggu lepas, tersenarai dalam Pemenang Contest Teka Warna Baju Pengantin by Mama Darwiish. Dalam contest tu, FD semangat cari klu kat album kak Aiin a.k.a. Mama Darwiish ni. Hihi! :3
Terima kasih kak Aiin! ^^v
http://mamadarwiish.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Mama-Darwiish/440365509367227



Ini pulak fridge magnet Sabah dan Kellie's Castle dari KLA (Kasih Lestari Abadi), menang Giveaway September by KLA. Ini pun dapat minggu lepas. Dapat je FM ni, Sarah terus letak kat peti sejuk.
Terima kasih KLA! ^^v
http://kasihlestariabadi.blogspot.com/
https://www.facebook.com/fanpageKLA
https://twitter.com/kasihlestari123



Novel tajuk Miss & Mrs ni pulak hadiah dari Tasha Aqisha. Yang ni FD tersenarai dalam Pemenang Awesome Giveaway by Tasha Aqisha. Menang dalam top referral, padahal join last minute. Hihi
Terima kasih Tasha Aqisha! ^^v
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/
https://www.facebook.com/BlogTashaAqisha


Monday, 21 October 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.


Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

 syarat-syarat wajib : 
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  
  2. Like dan Follow Blog Shida :
  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida
  4. Copy dan paste kod dalam entri korang
  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

Sunday, 20 October 2013

Pemenang Duo Giveaway by Aliya & FD


 

 okayy . seperti yg dijanjikan , kami akan umum pemenang hari ini ye .

Top Refferal Blog FD  :
Tudung Bawal Alisya  ( tuntut sini )
 http://www.dayangdeno.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html

Top Refferal Blog Aliya :
 Shawl Alisya  ( tuntut sini )
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd_4.html

Random :
1x Magic Inner Neck ( tuntut sini )
 http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html

1x Brooch & 1x Casing ( tuntut sini )
http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-fatin.html
 http://aejarstories.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://queenamylia.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://jijahcomey.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html

1x Set Brooch Felt ( tuntut sini )
 http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://thinkingofminediary.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-fd.html
 http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html

1x Button Badge ( tuntut sini )
 http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://tieyniff.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://silenceprovince.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://superdreamland.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
 http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html

 1x Hadiah Misteri ( tuntut sini )
 http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html


sila tuntut hadiah korang dengan segera . kepada yg tidak menang tak apa , cuba lain kali ye :)
tuntut hadiah korang mcm detail dibawah dengan sponser .

Assalamualaikum  Sis ,
Saya pemenang Duo Giveaway by Aliya Tralala & Fatin Diana .
NAMA :
MENANG APA :
ALAMAT :
NO.TEL :
LINK GA :

Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era



28 SEPT-25 OCT
UMUM-26/27 OCT
~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA

  • Hijab Bando x1 Top Referral
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang


MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1

Dapatkan tawaran menarik di CellAds!


Pernah dengar tentang CellAds? Apa itu CellsAds?
Ada tawaran menarik dari CellAds untuk Blogger dan pengguna android.
Jom baca entri ni untuk tahu lebih lanjut tentang CellAds.

CellAds ni aplikasi terbaru untuk pengguna android.

Lepas install CellAds, pastikan isi form tu betul-betul. Nama, tarikh lahir, jantina, tempat tinggal dan email. Bahagian last tu pilih komuniti Blogger.

Kenapa FD sarankan korang untuk install aplikasi CellAds?

Sebab dengan CellAds, korang boleh kumpul point dan tebus.
Macam mana nak dapat point?
Lepas install dan daftar CellAds, korang akan dapat 50 point.
Setiap kali SMS atau panggilan masuk ke telefon korang, akan dapat 5 point.
Kalau korang ni jenis yang memang suka bergayut atau kaki SMS, confirm boleh dapat point banyak.
Invite kawan pula boleh dapat 200 point.


Lepas dah kumpul banyak point, korang boleh tebus point tu dengan topup atau voucher fast food / shopping. Macam-macam benda yang korang boleh tebus. Yang penting, kumpul point tu banyak-banyak dulu ^^

Meh sini FD nak share cara tebus point pula

Redeem point > pilih mana-mana pilihan yang korang nak (topup, voucher fastfood, voucher shopping) > pilih nilai atau jenis fastfood atau shopping > masukkan code yang tertera di step 2 (contoh: 123) > success!

Senang je, kan?
Tunggu apa lagi, jom install aplikasi CellAds ni sekarang dan kumpul point sebanyak yang mungkin! Boleh tebus macam-macam :D
Aplikasi CellAds ni PERCUMA! dan cuma untuk pengguna android sahaja ^^
Orang bagi benda free, tak kan lah kita nak tolak kot. Betul tak? Rugi siapa yang belum install aplikasi terbaru ni tau.

Klik SINI untuk daftar atau search CellAds kat Google Play Store :)
Nak FD invite? Tinggalkan nombor phone korang :D

https://www.facebook.com/CellAdsM
http://www.cellads.net.my/
https://twitter.com/Cellads

Friday, 18 October 2013

Segmen Follow Me By Sha & FD

TAMAT!!
Banner : http://i.imgur.com/OeAjOji.gif

FD baru je dilamar oleh sorang blogger Sabah yang comel, empunya blog yang serba pink [Opzzpinky], siapa lagi kalau bukan Sharina atau lebih dikenali sebagai Sha. Lepas deal hadiah dan ada yang sudi jadi sponsor, terhasil lah satu segmen yang bertajuk Segmen Follow Me By Sha & FD
Syarat Wajib
i) Follow Blog Sha | FD | Abam Ming
ii) Like Fan Page 
Follow Instagram sponsor : abaikan bahagian ni kalau tiada akaun Instagram
Instagram
iii) Buat entry, Letak banner dan backlink kan ke entry ini
iv) Hantar url penyertaan ke kotak komen SEKALI sahaja !!
Hadiah
i) Topup RM 5 x 2
ii) Button Badge Blogger x 6
iii) Keychain dari Sabah x 2
iv) Shiseido Mask x 5
v) Hadiah Misteri x 2
**Penyertaan lebih dari 150 orang, hadiah akan ditambah !!

Pemilihan Pemenang
i) Top Refferal
ii) Random.org
Tarikh Penting
i) Mula : 7 September 2013
ii) Tamat : 18 October 2013
iii) Pengumuman pemenang : 24 October 2013
iv) Claim hadiah : 24 - 2 November 2013
**Peserta akan diupdate dari masa ke semasa 

Maka dengan lafaz Bismillahirahmanirahmin.. berlangsunglah segmen ini, korang semua dialu2kan untuk join ya.. gud luckk~

Senarai Peserta Segmen Follow Me By Sha & FD
  1. http://ayzaadlyana.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  2. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  3. http://ceriteranuramyra.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  4. http://www.cikfie.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  5. http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  6. http://www.dayangdeno.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  7. http://sayaeesya.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  8. http://inikisahsaya99.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  9. http://blogcikwan.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  10. http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  11. http://ahmadsollehin.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  12. http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  13. http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  14. http://pinkylady687.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  15. http://thelapensee.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  16. http://shazlina2417.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  17. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  18. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  19. http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  20. http://littleazumi.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  21. http://arnilala.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  22. http://ape-kinah.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  23. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  24. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  25. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  26. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  27. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me.html
  28. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  29. http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  30. http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  31. http://sallyyatiey2494.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  32. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  33. http://cxopportunities.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  34. http://umikasum.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  35. http://mylovelifelavenderpurple4.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  36. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  37. http://jannah-is-my-goal.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  38. http://aqilahhaliqa.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  39. http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  40. http://www.almyras.my/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  41. http://farraanuar.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  42. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  43. http://www.duniashida.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  44. http://troublemaker291.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-and-fd.html
  45. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  46. http://muhasmyrapieces.blogspot.com/2013/09/join-segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  47. http://ynarazali.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  48. http://dilaella.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  49. http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  50. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  51. http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  52. http://walkstatic.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me.html
  53. http://aejarstories.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  54. http://warmth-summer.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  55. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  56. http://afiqah220511.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  57. http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  58. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-fd-sha.html
  59. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  60. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  61. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  62. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  63. http://nurfarishaidayu.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  64. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  65. http://eyra1990.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  66. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  67. http://mohamadhazimzmr.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  68. http://sinceyesterdayz.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  69. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  70. http://nurfarizahslife.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  71. http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  72. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  73. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  74. http://tampawan.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  75. http://mommyas.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  76. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  77. http://nurizzah1811.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  78. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  79. http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  80. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  81. http://mimieasya.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  82. http://asma-sah.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  83. http://athirahkhider.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  84. http://zitaomar.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  85. http://pwincessnurika.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  86. http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  87. http://nurulain26.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  88. http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  89. http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/happy-october-peepz-another-9-month-in.html
  90. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  91. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  92. http://chepahilahussein.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  93. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  94. http://lappyku-lappymu.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  95. http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  96. http://sarasaturn01.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  97. http://hawazailan.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  98. http://efatin-eman.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  99. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  100. http://azizmas.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  101. http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  102. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  103. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  104. http://ainfadhilahwings.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  105. http://www-atiqahamelya.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  106. http://myduniamelodi.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  107. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  108. http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  109. http://ainfadhilahwings.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  110. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  111. http://bubugijo.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  112. http://www.aimisyahirah.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  113. http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  114. http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  115. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  116. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  117. http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  118. http://cuteki-diary.blogspot.com/2013/10/klik-sini-utk-joinn-httpwww.html
  119. http://airis-contest.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  120. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  121. http://edorishe.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  122. http://the-red-heart.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  123. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  124. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  125. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  126. http://zakieazid.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  127. http://myownsiteoffariqanafina.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  128. http://bunnycomell.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  129. http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  130. http://nuraliazainalabidin.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  131. http://cuteki-diary.blogspot.com/2013/10/mini-giveaway-by-arni-fatin-diana.html
  132. http://www.sigadismerah.my/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html
  133. http://missqerieyal.blogspot.com/2013/10/segmen-follow-me-by-sha-fd.html

Wednesday, 16 October 2013

Duo Giveaway by Aliya & FD


TAMAT!

Buat pertama kalinya Aliya & FD bersama dalam satu giveaway.



Syarat - Syarat :
- Wajib Follow , Like , Klik semua sponsor . ( diperiksa melalui penyertaan )
- Buat entri simple & post link GA di komen Aliya / FD
- Pemenang dipilih melalui Top Refferal & Random

Follow / Like sponser / Add ( wajib ) :
Aliya , Fatin Diana , Dunia Shida , Eymasu , Kraf Ina ,
DreamWardrobe  


 

Instagram Instagram Instagram



Senarai Hadiah :
- Tudung Bawal Alisya & Shawl Alisya (top refferal blog aliya & FD )
- 1x Magic Inner Neck
- 5x Brooch & 5x Casing (2 hadiah untuk seorang pemenang )
- 3x Set Brooch Felt
- 5x Button Badge
- 1x Hadiah Misteri


TAMAT : 16 / 10 /2013

Senarai Peserta Duo Giveaway by Aliya & FD
  1. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  2. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  3. http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  4. http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  5. http://mahligaikasihaifaa.blogspot.com//2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  6. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  7. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  8. http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  9. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  10. http://queenamylia.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  11. http://athirahkhider.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  12. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  13. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  14. http://miss-tribal.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralal-fatin-diana.html
  15. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  16. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html 
  17. http://silenceprovince.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  18. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  19. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  20. http://norossakinah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  21. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  22. http://www.mawarberduri4147.my/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  23. http://purplestarz89.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  24. http://yuyuizzah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-and-fatin.html
  25. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  26. http://aejarstories.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  27. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  28. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  29. http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  30. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  31. http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  32. http://farah-wahidah-blog.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  33. http://malihahmunirah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-trala-fatin-diana.html
  34. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  35. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  36. http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  37. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/10/blog-post.html
  38. http://jannah-is-my-goal.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  39. http://nycqhy.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  40. http://tieyniff.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  41. http://the-dreammiracle.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  42. http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  43. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  44. http://umikasum.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  45. http://thinkingofminediary.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-fd.html
  46. http://www.sigadismerah.my/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  47. http://farraanuar.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  48. http://arnilala.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  49. http://superdreamland.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  50. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  51. http://alwaysmile67.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  52. http://batrisyiakiranaa.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  53. http://syafiqaain.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-fatin.html
  54. http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  55. http://eyra1990.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  56. http://nuraliazainalabidin.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-fatin.html
  57. http://missmiraanizam.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd_14.html
  58. http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-tralala-fatin.html
  59. http://pwincessnurika.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  60. http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  61. http://airis-contest.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  62. http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  63. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  64. http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  65. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  66. http://activediary.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  67. http://ordinaryalyaa.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  68. http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  69. http://ayzaadlyana.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  70. http://bicarahati-hamba.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  71. http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  72. http://kimoberbeloglagi.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  73. http://bubugijo.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  74. http://cintaalmaribaju.blogspot.com/p/blog-page_16.html
  75. http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  76. http://jijahcomey.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  77. http://www.aingraphic.my/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  78. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  79. http://www.dayangdeno.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  80. http://schomells.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  81. http://aimifiqa.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html
  82. http://stayinheart.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-aliya-fd.html