Sunday, 30 June 2013

Rezeki Jun #14 ✔


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, tak sangka boleh menang dalam kategori top referral. Dapat baju tidur dan Thara shawl dari sponsor yang sama yang FD pernah menang dulu. Tapi kali ni dalam Mega Giveaway by Cik Hawa. Ehem, bukan tu je. Dapat shiseido gold mask jugak tauuu. Suka suka!

FD dah tuntut kat dua-dua sponsor. Sponsor Dressuana post tengah hari esok, siap bagi tracking number awal-awal. Confirm lusa dapat. Tak sabaaaarr! :D sponsor yang Mayini pulak akan bagitau bila dah post nanti :)

Terima kasih kak Hawa! ^^v
http://superdreamland.blogspot.com/
https://www.facebook.com/HawaSyazana

Terima kasih Dressuana! ^^v
https://www.facebook.com/dressuana2012
http://www.dressuana.com/

Terima kasih Mayini! ^^v
http://msjk98.blogspot.com/
https://www.facebook.com/wanonlineshop00


Nampak tak betapa lajunya FD? Hahaha! Alhamdulillah, terima kasih kat kawan Shad sebab cabutkan dan dapat nama FD. Dapat keychain cute :D luckydraw ni Shad buat kat fanpage je :)

Terima kasih Shad dan kawan! ^^v
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392

Senarai Pemenang 1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana


Assalamualaikum semua!



Korang mesti berdebar-debar kan siapa pemenang segmen ni kan ? Ok , tak nak cakp panjang-panjang , inilah dia pemenang-pemenang kita !

Senarai peserta 1st Segmen by Hafiz & FD

Pemenang top up bernilai RM5 by Fatin Diana


Pemenang Header by Hafiz


Pemenang Banner by Hafiz


Tapak iklan selama 1 bulan by Hafiz


Sponsor untuk GA / Segmen akan datang by Hafiz


Button badge by Zieyzie Ilisha





Tahniah kepada pemenang-pemenang ! Kepada yang tak menang tu , jangan sedih , Insyallah lain kali saya buat lagi Segmen or GA ye !

P/s : Kepada pemenang , sila inform sponsor tersebut untuk menuntut hadiah . link sponsor sudah disediakan . kalau anda tidak tuntut sehingga 1 minggu , saya akan memberi peluang kepada yang lain ~

Saturday, 29 June 2013

Rezeki Jun #13 ✔


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, menang dress labuh yang disponsor oleh NFH Boutique Gallery dalam Mega Giveaway 'Surprise & Awesome Giveaway by SN'. Dapa dress labuh tu, wuuuuuu :p

Terima kasih Azwa! ^^v
http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/

Terima kasih NFH Boutique Gallery! ^^v
https://www.facebook.com/NFHBoutiquE

1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana



Assalamualaikum Semua !

Hari ni saya nak melancarkan 1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana.Dah lama sebenarnya nak buat Segmen dengan Hafiz tapi selalu je ada halangan, tapi Alhamdullilah, hari ni dapat juga, Rezeki la kata kan.

Syarat-syarat :-
1. Buat satu entri bertajuk 1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana
2. Dalam entri tu tempekkan banner diatas dan linkkan ke entri INI
3. Like page
     
     
   
4. Follow Blog Hafiz & Fatin Diana
5. Like gambar SINI & SINI
6. Comment entri penyertaan di blog Hafiz SAHAJA

Hadiah :
a. Top up RM5 (Maxis/Digi/Celcom) by Fatin Diana
b. Header , banner , tapak iklan selama 1 Bulan & Sponsor untuk GA or segmen pemenang by Hafiz


Tarikh tamat : 30 June 2013

Friday, 28 June 2013

Novel: Bila Aku Bercerita


Assalamualaikum,

Beli novel ni bulan Februari [ENTRI], baru semalam habis baca. Hihi!
Okay, meh baca sinopsis novel ni dulu ye :)

Sinopsis
SEORANG pengarang novel cuba menulis naskhah terbaharu. Malangnya, gejala writers block melanda. Suatu masa... dalam keadaan separa sedar ketika terlena, dia terlihat seseorang menggunakan komputer ribanya. Namun kelibat orang itu samar-samar. Sebuah cerita yang siap ditaip terpamer pada skrin. Sebuah kisah yang mengujakan, tetapi bukan dia penulisnya. Teorinya – mungkin dia ada berkarya tanpa disedari, tetapi minda logiknya ragu-ragu.
Satu demi satu cerita baharu ditemui lagi dalam komputer ribanya. Dia semakin galak mencuri idea-idea tersebut. Gaya dan teknik penceritaan memang menyerupai cara dia berkarya. Dia semakin seronok mengakui semua cerita itu adalah miliknya. Kemudian... semakin banyak kejadian pelik yang mengitari kehidupannya. Dia diburu sesuatu yang meremangkan bulu roma. Ada bahana muncul bertubi-tubi. Siapa suspek yang bertanggungjawab menghuru-harakan kehidupannya?
RAMLEE AWANG MURSHID ada sebuah rahsia yang lama dipendamkan. Rahsia dirinya sendiri sejak bergelar seorang penulis novel. Lama-kelamaan... andai belenggu misteri yang menggelisahkan ini tidak dirungkaikan segera, maka berakhirlah kariernya...

Dalam novel ni ada 5 cerita. Tak ingat semua tajuk dalam novel ni sebab ambik masa seminggu kot nak baca. Dalam novel ni banyak pusing, tu pasal lama nak baca. Pening oii! Tapi best! Serious, tak rugi baca. Dalam novel ni macam berhalusinasi kot. Sampaikan dia rasa dia curi karya orang lain. Haa, macam mana tu? Menarik, kan? Beli lah novel ni kalau nak tau jalan cerita yang pening tu :D

Sponsor baru! [SHAWL'S GALLERY]


Assalamualaikum,

Semalam ada yang inbox FD untuk sponsor dalam Mid Year Giveaway. Mula-mula FD taknak terima. Bukan apa, takut nanti tak adil pula sebab ramai dah join dan mungkin ada yang terlepas pandang. Sponsor ni pulak betul-betul nak sponsor. Lagipun, lebih 100 penyertaan yang FD terima. Kena lah ada banyak hadiah, kan? Hihi! So FD terima lah sponsor ni :)

Sebelum tu, sunat klik love love ni
   

Jom tengok hadiah yang Shawl's Gallery sudi sponsor :D



Plain pashmina x 1


Inner bunga x 1

Ada hadiah, ada lah syaratnya, ye tak? Hihi!
Follow - http://ourshawlsgallery.blogspot.com/
Like -
Share gambar - LINK GAMBAR

Dah ikut syarat baru dan klik semua love? Terima kasih! Sayang korang! Hihi :)
Btw, good luck! ^^

Thursday, 27 June 2013

Rezeki Jun #12 ✔



Alhamdulillah, menang topup RM5 dalam 2nd Giveaways Belog Izyan Shamba. Macam tau je FD tengah takde kredit ni. Hihi!

Terima kasih Izyan! ^^v


Alhamdulillah, menang FM dalam Giveaway ke-2 by Jaakechik. Boleh letak gambar sendiri tauuu :p taknak memandai, tanya pendapat mak dulu. Mak suruh letak gambar family. YEAYY! :D

Terima kasih kak Jaakechik! ^^v

Terima kasih Comey2ku Printing! ^^v

Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013


Assalamualaikum,

klik banner

Hadiah:
Duit Raya RM10 x 10 orang


Tarikh tutup:
Bila peserta mencecah 100 orang

Rezeki Jun #11


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, menang 1st Place dalam Topup Giveaway! by NabilaMedan yang disponsor oleh Kak Uzu atau lebih dikenali sebagai Emas Putih :) proses settle hadiah pun kejap je settle :D ✔

Terima kasih Nabila Medan! ^^v

Terima kasih Kak Uzu! ^^v


Alhamdulillah, menang shawl / tudung dalam First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani yang disponsor oleh Areena Aneera. 

Terima kasih penganjur! ^^v


Terima kasih sponsor! ^^v

Holiday Giveaway By Me!


Assalamualaikum,

klik banner


Tamat: 30 Jun 13

Monday, 24 June 2013

2nd Mini Giveaway by Y.E.A


Tarikh berlangsung
16 Jun 2013-16 Julai 2013

-2nd Mini Giveaway by Y.E.A =)-



Terima kasih kepada para sponsor yang baik hati :

Hadiah Menarik untuk Giveaway kali ini :
  • 1 set barangan Angry bird *Sponsor by Elma
    (1 porch beg + 3 mini Angry bird : putih , hitam , merah )
  • Cute Mini Accessories *Sponsor by Elma
    ( 2 hairclips + 5 mini brooch )
  • The Bride Teddy Bear with cute wedding dress *Sponsor by Elma
  • T-shirt Converse *Sponsor by Elma
    ( Saiz L )
  • Topup RM5 x 2 *Sponsor by Elma
  • 1 Note Book *Sponsor by Syara
  • 1 Satin Abstract Shawl *Sponsor by Fie-Lieyya Dreams Online Shop
  • 1 Skirt Stylista *Sponsor by Nur Be'lla Collection
  • Baucer belian RM8 x 2 *Sponsor by Kedai Cetak Cenderahati NZ Harmoni
  • Badge design nama sendiri x 10 *Sponsor by Pretty Little Badges
  • 1 Twinniey Pillow *Sponsor by Arasera Crushiess
  • 1 Cutty Pillow *Sponsor by Arasera Crushiess
  • Tasbih digital x 4 *Sponsor by Kedai Serbaneka Kelantan
  • Baucer belian RM5 x 3 *Sponsor by ShawlsToLove
  • Felt Bookmark x 2 *Sponsor by Cik Mun
  • Shawl Cotton/Chiffon x 2 *Sponsor by LUV hijab
  • Baucer belian RM8 x 5 *Sponsor by Xara Xandra Boutique
  • Rasha Chiffon Shawl x 3 *Sponsor by My Bawal Project
  • Bloglist x 3 di blog Arni *Sponsor by Arni
  • Header Blog x 3 *Sponsor by Arni
  • Instant Hijab x 3 *Sponsor by Zyranee
  • Bag x 3 *Sponsor by Dressuana
  • Bloglist x 8 di blog ini *Hadiah Saguhati
GAMBAR HADIAH : SINI


62 orang pemenang dicari !

Para pemenang : 100% Random.org

Click banner to join ! =)

Free Chibis by Wani


Assalamualaikum,

klik banner

Tag: 

Due date: 30th June (11:59 p.m)

Saturday, 22 June 2013

Hadiah dari blogger dan giveaway


Assalamualaikum,

Brooch reben comel ni bukan hadiah menang giveaway atau segmen. Tapi tanda terima kasih dari adik kita sorang ni, Siti Zawiah. FD tolong dia, dia bagi brooch reben. Hihi!

Terima kasih adik Zawiah! ^^v


Ini pula hadiah menang dalam 1# Giveaway Mini By Eymasu. Boleh rujuk [ENTRI]. Suka keychain ni. Kombinasi warna yang cantik! :D

Terima kasih Eymasu And World Craft! ^^v


Ehem! Ni lah hadiah yang FD tertunggu-tunggu tu sebab FD memang suka kalau menang baju ni. Hihi! Kali ni FD menang baju tidur atau pyjama dalam satu giveaway. Rujuk [ENTRI]

Taraaaa! Dapat baju tidur dan seluar pendek. Takde lah pendek mana. Tapi sesuai lah untuk tidur. Baju tu comel, gambar kucing. Baju warna biru dan polka dot pink, seluar pink. Cantik cantik! Dapat je terus try, bila tengok kat cermin, rasa macam serupa dengan Sarah. HAHA! Mak kata boleh simpan, tunggu sampai Sarah besar. Aiyakk! Habis semua barang yang FD dapat nak kasi Sarah. Haha. Takpe2.

Terima kasih Dressuana! ^^v
https://www.facebook.com/dressuana2012
http://dressuana.com/
https://www.facebook.com/zyranee2012
http://www.zyranee.com/

Nak tiket wayang PERCUMA dari KLIPS?


Assalamualaikum,

Sebelum ni, FD ada cerita yang FD dapat tiket wayang percuma dari. KLIPS. Korang boleh rujuk kat [ENTRI] ni. Lepas tu ada yang tanya, macam mana nak dapatkan tiket wayang percuma tu.

Dalam entri ni, FD nak ajar pada yang tak tahu.

First, klik butang hijau yang ada tulis "Connect with SAYS now!".
Sign in macam korang sign in Says.my atau 8Share.
Lepas sign in, tengok kat movies tu. Klik kat movie yang ada kotak kuning yang tertulis "FREE PASSES!". Klik pada movie yang korang nak je lah. Okay? ;)

Lepas klik, akan keluar macam ni.
Untuk dapatkan peluang dapat tiket wayang percuma, korang boleh share melalui Facebook atau Twitter. Atau mana-mana akaun yang korang ada lah.
Cara dia sama macam korang share iklan 8Share. Kena orang klik kat link tu untuk dapat peluang yang lebih tinggi untuk dapatkan tiket percuma tu.

Ini contoh yang FD ada. Kecewa gila tak dapat tiket wayang untuk Fast & Furios 6. Tapi takpe, nasib baik dapat tengok juga, dua kali pulak tu dan PERCUMA! Sebab kawan belanja. Hihi :D
Tak dapat untuk Fast & Furious, tapi dapat untuk EPIC. Dan tapi lagi, sayang gila sebab tak dapat tengok. Masa tu FD dah balik Terengganu. Huwaa!

Eh melalut dah. Okay, skip benda melalut tu.

Kalau ada tulis "Congratulations! You won the movie passes.". Okay, memang untung siapa yang dapat tu. Lepas nampak tu, cek email laju-laju! Pihak diorang akan ucapkan tahniah dan minta butir-butir yang diperlukan. Masa tu, korang boleh pilih nak pick up kat opis diorang atau nak diorang post ke rumah. Kalau takde maklum balas dari korang untuk email yang diorang bagi dalam masa 2 hari, diorang akan bagi tiket tu kat orang lain.
Kalau nak pick up, diorang dah sediakan alamat opis diorang dan masa yang sesuai untuk pick up. Tapi diorang tak tinggalkan nombor telefon.

Ni nombor telefon opis Says / 8Share / Klips
+603 7731 7583

Kalau korang nak pihak diorang post, bagi details yang pihak diorang minta :)

Tapikan, seriously, susah gila woi nak cari opis diorang. FD sampai berpeluh-peluh cari. Tak rugi pun kalau pi sana sebab diorang sambut kedatangan kita tu macam mesra gila! Diorang friendly, serious tak tipu. Opis diorang pun jenis santai. FD suka tengok ^^

Harap entri ni membantu lah ye
untuk korang yang nak tiket wayang percuma dari KLIPS ^^

Friday, 21 June 2013

The Hangover Part III Full Movie



Synopsis: It’s been two years. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) and Doug (Justin Bartha) are happily living uneventful lives at home. Tattoos have been lasered off, files purged. The last they heard from disaster-magnet Leslie Chow (Ken Jeong), he’d been tossed into a Thai prison and, with him out of the way, the guys have very nearly recovered from their nights prowling the seamy side of Las Vegas in a roofie’d haze, and being kidnapped, shot at, and chased by drug- dealing mobsters in Bangkok.
The only member of the Wolfpack who’s not content is Alan (Zach Galifianakis). Still lacking a sense of purpose, the group’s black sheep has ditched his meds and given in to his natural impulses in a big way-which, for Alan, means no boundaries, no filters and no judgment-until a personal crisis forces him to finally seek the help he needs.
And who better than his three best friends to make sure he takes the first step. This time, there’s no bachelor party. No wedding. What could possibly go wrong? But when the Wolfpack hits the road, all bets are off.
“The Hangover Part III” is the epic conclusion to an incomparable odyssey of mayhem and bad decisions, in which the guys must finish what they started by going back to where it all began: Las Vegas.
One way or another...it all ends here.



Scene yang paling takboleh blah, Alan sempat lagi nak bergambar dengan potret ayah dia yang baru lepas mati kat majlis pengebumian ayah dia.

Dalam filem ni, FD suka watak Alan walaupun agak menyakitkan hati, tapi pada masa yang sama rasa macam enjoy sebab macam sifat bodoh alang si Alan tu best.
Tapikan, movie ni macam tak sesuai untuk budak bawah umur sebab banyak mencarut lah. Lagi-lagi Mr. Chow. Asyik nak sebut benda lucah je tau. Mencik!

Overall, movie ni best! Thumbs up!


Tonton The Hangover Part III Full Movie Online

Thursday, 20 June 2013

CPUV ke 15 dari Nuffnang | Laneige Bloggers' Contest


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, dapat CPUV dari Nuffnang disaat FD baru je nak merajuk sebab dah lama sangat tak dapat CPUV sejak bulan Oktober 2012 dan sejak guna domain dotcom. Asyik dapat CPC je kot. Korang sendiri nampak kan kat gambar tu. Last CPUV untuk iklan Levi's.

Terima kasih Nuffnang! Baru lah FD sayang awak :D

Terima kasih Laneige!
http://goo.gl/RdKR1

vsHub, online shop TERBAIK!


Assalamualaikum,

Dalam entri ni, FD nak kongsi pengalaman pertama FD beli barang secara online kat vsHub :)

vsHub Malaysia
Dua tiga hari yang lepas, FD cari perfume VS(Victoria's Secret) kat Google. Terjumpa online shop vsHub. Menarik sebab harga semuanya murah-murah dan berpatutan.

Biasanya kat kedai, orang jual perfume VS RM53 kalau tak silap FD. Kat vsHub, cuma RM45. Tambah pulak dengan ada discount 5% untuk produk VS.

FD submit order hari Isnin, malam. VsHub proceed order hari Selasa dan bagi tracking number hari Rabu. Pagi tadi barang sampai, guna servis Nationwide Express :)

VS Fantasies Fragrance Mist - Forever Blushing
- A flirty, floral fragrance.
- Be Forever Blushing in a rosy pink romance of luminous pear blossom and sheer lily.
- Experience the luxury of fragrance.
- Refreshing formula is infused with conditioning aloe vera and calming chamomile.


Buka je parcel, terus spray perfume ni. Hihi!
Wangi! Bau floral. Suka suka! :D

vsHub online shop TERBAIK!
Recommanded!
http://www.vshub.com/
https://www.facebook.com/vshubmalaysia

Wednesday, 19 June 2013

Doodle dan review dari blogger


Assalamualaikum,

Haritu FD menang Simple GA by ArifahLee & ZunairahLee.
Boleh rujuk [ENTRI]

Doodle dari Iha Zaliza :)
Serba purple, dan yang penting berhijab. Cantik! :D



Banner belum buat lagi sebab FD belum bagi details. Takde idea kot. Huhu T_T insyaAllah dalam hujung minggu ni baru idea timbul kot. Maaf ye kak sebab lambat.


Review dari Heirizalieyana

Terima kasih semua ^^v

World War Z Full Movie



The story revolves around United Nations employee Gerry Lane (Pitt), who traverses the world in a race against time to stop a pandemic that is toppling armies and governments and threatening to decimate humanity itself.


Tuesday, 18 June 2013

Hadiah dari Sugarscarf


Assalamualaikum,


Bulan lepas FD ada menang like and share contest kat page Sugarscarf. Boleh rujuk [ENTRI]. Alhamdulillah, hadiah tu selamat sampai kat rumah siang tadi. Pelik juga berkotak bagai. Tengok kat borang PosLaju, tulis Plain Alisa. Rupa-rupanya FD dapat tudung express.


Tudung yang FD dapat tu tudung ni lah. Tapi warna lain sikit. Tengok kat album, takde pulak warna yang FD dapat tu. Hihi :D

Terima kasih Sugarscarf! ^^v

10 makanan yang mampu bersihkan kulit muka


Assalamualaikum,


Avokado
Kulit serta isi avokado kaya dengan vitamin B. Ia sangat penting untuk mendapatkan kulit yang licin, sihat, membantu mencegah iritasi, merah dan bengkak pada kulit. Anda boleh mengambilnya bersama salad, smoothie atau boleh menyapu isi buah tersebut di muka untuk dijadikan skrub. 

Beri
Vitamin C sangat penting untuk kulit yang sihat. Strawberi dan beri hitam mengandungi serat kolagen untuk membuat kulit tampak lebih muda. Diperkaya dengan anti oksidan yang tinggi, ia juga berkesan untuk membantu mencegah keradangan tidak kira anda mengamalkannya bersama smoothie atau cara biasa. 

Keju kotej (Cottage cheese)
Selenium dan Vitamin E yang terdapat dalam makanan ini dapat membantu melawan radikal bebas dan membekalkan antioksidan yang tinggi untuk kulit sihat. Laporan mengatakan khasiat kotej keju ini dapat mencegah kanser apabila diamalkan dalam pelan diet yang sihat. 

Almond (kacang)
Asid lemak dalam makanan ini dapat membantu mengekalkan sel membrane dan dapat menyahkan toksik di dalam badan. Almond juga mengekalkan air dalam badan yang akan menjadikan kulit wajah dan badan yang pejal dan sihat. Selain itu, minyak baik yang terdapat di dalam almond ini sangat bagus untuk kesihatan jantung dan mengekalkan kesihatan berat badan.

Kentang
Kentang mengandungi zat besi yang sangat tinggi untuk keperluan tubuh. Diperkaya dengan zink dan vitamin C, kentang juga dapat membina kekenyalan kulit untuk tampil muda dan sihat sepanjang masa. 

Bijirin
Walaupun bijirin dapat menyebabkan peningkatan gula dalam darah, bijirin juga dapat membantu mengekalkan keremajaan dan kesihatan luaran yang anda mahu. Namun, anda harus memastikan bijirin ini mempunyai serat yang tinggi untuk mendapat manfaat yang baik kepada kulit anda. 

Biji flaks
Jika anda tidak suka makan ikan dan makanan yang mengandungi lemak asid omega tiga yang tinggi, biji flaks ini merupakan penyelesaian kepada anda. Omega 3 yang terdapat dalam biji ini dapat membantu menhidratkan kulit, mengurangkan sebum, menutup liang roma serta membantu mencegah jerawat. Minyak yang terdapat di dalam biji ini memberikan kulit wajah yang berseri secara semulajadi serta kulit yang muda dan sihat. 

Yogurt
Kaya dengan protein, yogurt membantu untuk membina kulit yang lebih anjal. Yogurt dari Greek mengandungi dua kali lebih protein dan kaya dengan serat. Terdapat pelbagai perisa yogurt dan anda juga boleh mengamalkan yogurt dengan tambahan buah beri, madu dan pelbagai buah lain. 

Lada
Warna hijau, kuning, oren, dan merah pada lada dapat menyerlahkan hidangan anda. Karotenoid (antioksidan di dalam lada) dapat mengurangkan kedutan pada wajah, menampakkan wajah lebih muda dan sihat jika selalu diamalkan. 

Mangga 
Bukan sahaja sedap, mangga juga dapat membantu memulihkan kulit. Mengandungi lebih daripada 80 peratus vitamin A, anda perlu amalkannya sekerap mungkin untuk melawan radikal bebas atau kulit tidak akan berkedut pada usia yang muda. Berkalori rendah, mangga amat sesuai diamalkan sewaktu diet.

Topup Giveaway! By Nabila Medan


Assalamualaikum,

klik banner

Tamat pada 23 Jun 2013

Monday, 17 June 2013

Senarai Sponsor dan Hadiah Mid Year Giveaway



Assalamualaikum,

InsyaAllah dalam masa terdekat ni, FD akan anjurkan Mid Year Giveaway.
Alhamdulillah, ada juga yang sudi sponsor dalam Mid Year Giveaway ni.

Meh tengok siapa yang baik hati sudi sponsor :D
Sambil-sambil tu follow dan like lah para sponsor ni ea sebelum FD publish entri Mid Year Giveaway dalam 2 3 hari ni. Nanti takde lah korang susah-susah nak ikut syarat masa nak join nanti ^^v

Follow blog :

Like page :
                

Follow Twitter : (untuk yang takde account Twitter, takpe. Dikecualikan)

Add account Facebook sponsor :

Gambar hadiah-hadiah:


Plush toy LINE x 1


Tribal top x 1
Sponsor by FD



Felt bookmark x 3
Sponsor by Izzat Syahir



Button badge 5 x (gambar pilihan sendiri)
Sponsor by Aina Syafiqah



Novel x 1
Sponsor by AdibAeyman Aswar



Notebook x 2
Sponsor by Nur Syarafana Amran



Iwani Cotton Shawl bernilai RM20 sehelai x 5
Sponsor by My Bawal Project


Kerongsang x 2
Sponsor by Syiera Md Saad


Fantabulous Facial Scrub & Masker
(with guave 5pcs & brush) bernilai RM70 termasuk postage x 1
Sponsor by Lip Secret


Bookmark + sticker x 5


Shiseido mask x 2
Sponsor by Dunia Sebenar Shida


Tanaka powder x 1


Sabun susu kolagen x 4
Sponsor by Syiela Semekarartie


Topup RM3 x 1
Sponsor by Malihah Munirah

Topup RM5 (Celcom) x 1
Sponsor by Nur Zahirah

Topup RM5 (Celcom/Maxis) x 1
Sponsor by Nur Nabila

Topup RM5 x 1
Cover timeline / header x 3
By Aina Marsya

[TIADA GAMBAR]
Shawl x 1
Sponsor by De Apple


Inner bunga x 1


Plain pashmina x 1
Sponsor by Shawl's Gallery


Amacam? Agak-agak ramai join tak?

Tunggu 20 Jun nanti ea ^^v