Tuesday, 17 December 2013

WhoHAA! Kumpul point dan tebus gadget


Apa itu Whohaa!?
Home


WhoHAA! bukan side income ye sayang-sayang sekalian. WhoHAA! lebih kurang macam iPanel atau CellAds. Tapi bukan tebus ke wang. Kita kumpul point, dan tebus voucher atau gadget. Haaa! Gadget tu wehhhh! Gila kau? Ada macam-macam jenis gadget.

Sebelum kite tahu lebih lanjut tentang bagaimana nak dapatkan point dan barang apa yang kita boleh tebus di WhoHAA!, jom daftar dulu. Daftar PERCUMA k. So jangan risau! ;)


Daftar di link - http://bit.ly/WhoHAAdotcom
Isi semua form tu betul-betul. Kemudian ikut arahan yang diberikan.

Dah settle daftar? Jom kita kumpul point!
Kumpul point di Earn Points, jawab soalan yang diberikan. Jawapan semuanya senang, dah sedia ada tertera di poster iklan tu :) korang akan dapat 20point untuk setiap soalan yang korang jawab dengan betul. Buat masa sekarang ni ada 6 survey. Kalau dah habis semua survey tu, tunggu lah ye. Kena rajin singgah ke WhoHAA!

Nak tengok apa yang korang boleh tebus dengan point yang terkumpul?

Voucher


Tesco / AEON Jusco  RM10-RM20 Gift Voucher
4 in 1 (KFC/PizzaHit/Ayamas/RasaMas)  RM10 Cash Voucher
Popular Book Store RM10 Gift Voucher

Camera



Samsung Galaxy Camera
Fujifilm Instax Mini 8

Powerbank

2600mAh Battery Power Charger Bank

Memory card

SanDisk MicroSD C10 Ultra SD card 16GB with Adaptor
SanDisk Ultra SDHC C10 SD Card 32GB

Others

Logitech iPod/iPhone Pure-Fi Express Plus Speaker

05
Krups Coffee Machine

05
Kenwood Blender


Macam mana? Menarik, bukan?
Mau menjerit kalau dapat barang-barang ni.

Tunggu apa lagi? Jom pakat daftar ramai-ramai!
Daftar WhoHAA!



13 comments:

AINA ZAIRULNIZAM said...

woaaa cam best je, nak try lah. Thanks share :D

Nur Madihah said...

macam best je! nak daftar lah

farah adila said...

jawab soalan je dapat point ? ke macamne ?

Nik Ainaa said...

dah daftar :). boleh tebus kalau dh dapat bape point?

Scha Aryana said...

menarik kan. scha pn baru je join ni baru2 ni ;)

Ezad Skytech said...

wahhh...memang kena daftar ni...kalau dapat kumpul point banyak2..boleh tebus...hee

nanakimie said...

sangat best kan:)

husna zahidi said...

tudiaaa..ini memang terbaik!! =D

Thezackprince said...

dah join...best

Phat said...

mcm best je macam best je

Purple Lash said...

Akak , kalau umur kita bawah dari 18 tahun camne ? Sebab dia suruh isi tarikh lahir , cuma sampai 1995 je .

Maru Maru :3 said...

Kalau umur 18 tahun ke bawah tak bole ehh ?

zaza nizam said...

kza pon dh daftar hihihi..mekasih info ye :)