Personal

Teman Baru

December 13, 2013


Akhir-akhir ni napsu shopping makin menggila. Minggu ni je dah habis dekat RM200. Gila kau? Hampir 70% spend kat instashop. Beli 2 bekas kek batik @alynfarina, seluar jeans bootcut ombre @bellalunafky, 2 helai baju @commestorage, head band. Lepas tu kerap sangat beli coklat dan makan McD Pospeti.
Arrghh! Kenapa perempuan ni tak boleh control napsu shopping dengan napsu makan? -_- sekarang ni berat badan pun dah naik. Haishhh!


This is my new love.
Sebelum teddy ni, FD ada domo. Ada Domo sejak 2011 kalau tak silap FD. Dulu sampai pergi PLKN pun FD usung Domo. Childish, kan? Sekarang, Domo ada madu baru. Maaf ye Domo :3
Harga teddy ni dua kali ganda dari harga Domo. Ni pun nasib baik tengah promo. Dengan setiap pembelian RM50 ke atas, baru boleh beli teddy bear ni dengan harga RM50. Murah, bukan? Harga asal teddy ni RM100. Kite beli sendiri je sebab takde yang sudi bagi kat kite teddy bear. Uhuk2! T__T

Hmm nak panggil teddy ni apa ek? Ada cadangan? Ihik! >,<
Harap-harap ini kali terakhir shopping. Kena set bajet sebab banyak nak pakai duit. Nak pergi situ, nak pergi sini. Harap-harap sale bulan ni kencang sebab tengah promo gila-gila!


FD agent berdaftar untuk AuraWhite ^^v

AuraWhite RM130 per set
http://bit.ly/AuraWhiteBeauty

Radiglow RM150 per box
http://bit.ly/PromoRadiglow

You Might Also Like

10 comments

  1. housemate dayah pn bli yg ni jgak..huhu nk jgak t_t

    ReplyDelete
  2. Macam comel je. :D
    kesian Domo dah madu. huehue

    ReplyDelete
  3. Pergi plkn bawa anak patung? K, macam comel je hahaha :D

    ReplyDelete
  4. kalo beli brng rm50 dpt hrge teddybear rm50.. kalo cmpor hrga brng 50 dgn hrge teddy bear 50 jd 100.. same gak kalo xbeli brng 50 tp beli teddybear je tros rm100.. pndai btol dorg berniaga.. huhu

    ReplyDelete
  5. ye, kadang2 tengok blogshop dekat instag tu pasti tangan ni gatal je nak membeli..arghhhh.. :)

    ReplyDelete
  6. dulu akak pun rajin kumpul koleksi teddy bear..bila dah meningkat usia nie..rasa dah tak perlu semua tu..nafsu perempuan bershopping mmg susah nak control...termasuk akak...hehe

    ReplyDelete