Event Blooggers

Sumai Hotel Apartment, wait for me!

December 18, 2013


Kemain kau tajuk entri kali ni! Ihik! :D

Haa, bulan lepas FD dengan family pergi Kelantan dan menginap di Morak Villa Resort.
Kali ni FD nak pergi trip dengan blogger pulak tau. First time okayyy. Dah macam kayo sangat pulak nak pergi trip memanjang. Tak tak. Dah rezeki datang, takkan kite nak tolak pulak. Ye tak?

Trip yang FD nak share ni, dengan beberapa wakil BlooggersDotCom.
Semuanya 10 orang termasuk FD sendiri.
Kami semua akan menginap di Sumai Hotel Apartment.
Hotel Apartment murah di Kuala Terengganu.

Memang FD tinggal di Terengganu, dah setahun. Tapi tak semua tempat lagi FD dah jelajah. Ini lah peluang FD untuk belajar tentang Terengganu ^^



Sebelum menginap disana, kite kena lah tengok-tengok dulu survey mana yang sempat.

Suite Room


Kat ruang tamu, ada koridor. Boleh tengok pemandangan, ihik! :D

Semalam ada tengok-tengok dengan family, macam best je.
Tengok-tengok kat laman web pula, harga semuanya berbaloi. Yang bestnya, Sumai ni ada 2 jenis. Hotel dan apartment. Apartment yang seronok tu kalau pergi trip ramai-ramai.
Aishhh! Tak sabar pulak nak pergi 21hb Disember nanti >,<

Stay update, okay? ;)

Untuk yang nak dapat peluang macam ni,
sila lah like page BlooggersDotCom ye

Rezeki dikongsi bersama
-Tagline BlooggersDotCom-


You Might Also Like

8 comments

  1. Nice , but I want looking hotel di jertehh :'(

    ReplyDelete
  2. best la... gi ngan blogger nabila ke?

    ReplyDelete
  3. Akak org ganu pun xprnh lg smpai sini..hehehe..tp tmpat tu tahu la..


    http://www.ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wahhh, bleh lah jumpa para blogger, hahaha.

    ReplyDelete