Monday, 30 December 2013

Senarai Pemenang December Giveaway ♥


Alhamdulillah. Giveaway kali ni dapat sambutan yang FD sendiri tak sangka. First time dapat lebih dari 300 penyertaan. Dan semuanya dapat voucher discount 10% untuk pembelian di online shop House Of WNS atau instashop WNS Beauty Closet :)



Top referral:

http://www.ainizakaria.my/2013/12/december-giveaway-by-fatin-diana.html
Top referral pilih hadiah cash RM50 by Abg Ensem. Sila tuntut dengan FD ye ;)

Pemenang Random
Rujuk nombor di SINI

Jersey x 7 by Red Delima (Tuntut dengan FD)
40 , 80 , 310 , 255 , 307 , 165 , 248

Peplum blouse x 3 by House of WNS
67 , 54 , 293

Felt brooch x 3 by Fariqan Afina
39 , 209 , 183

Aurawhite 400,000mg by FD
96

Tote Bag Authentic Mango worth RM80 by Mai's Beauty House
273

Jumpsuit by Nur Cimi
143

Cardigan by Nur Cimi
161

2 pcs Bawal glitter + 1 bracelete by Jasple Boutique
324

Tshirt I ♥ Medan by Nadratul Syazwana
235

2 pcs Shiseido mask x 2 by Nadratul Syazwana
268220

Header + doodle x 2 by Nur Shahira
202 , 192


Takde istilah kalah ye sebab semua yang join dapat voucher 10%

Yang nombor dia naik dalam entri ni, sila tuntut kat sponsor. Yang tertulis tuntut dengan FD, sila tuntut dengan FD, okay? ;)


Assalamualaikum. Saya salah seorang pemenang December Giveaway.
Berikut details yang diperlukan:
Nama:
Alamat:
No tel:
Link entri serta nombor penyertaan:
Entri pemenang:
Hadiah yang dimenangi:
Terima kasih sponsor :)

Untuk yang menang cash, bagi nama dan nombor akaun Maybank.
Untuk yang menang header + doodle, copy ayat atas tu cuma tak perlu copy part alamat dan no tel. Bagi details header dan doodle yang awak nak je :)
Yang nak tuntut voucher discount 10%, bagitau yang korang peserta December Giveaway by FD dan sertakan nombor korang ye. Tuntut kat House Of WNS ;)

Tahniah semua! ♥

Kepada yang berminat untuk sponsor next giveaway, bila-bila masa je boleh contact FD. InsyaAllah FD akan terima dan buat giveaway bila ada sponsor :)


28 comments:

Akeyla Azmi said...

Wahh congrats!!!! :D Huhuhu

Qeela Aini said...

Dear, kat mana nak tgk nombor penyertaan? Sorry kot sis yg xperasan ke ape ni hehe. Anyways sis boleh sponsor yea if nak buat ga. If minat pm je kat fanpage ea - www.facebook.com/Evathechoms
Tq :)
http://ourrandomrainnow.blogspot.com

Ina Amani said...

congrats kepada semua!!!

SHAHIRAsulaiman said...

alhamdulillah ! thanks kak fd :)

Anis Zahidi said...

alah xsempat join :( btw tahniah kpda yg menang

Syuhada Salleh said...

thniah sume!

ANa Ahmad said...

tahniah semua yg menang :)

QilaDira ^^ said...

Tahniahh! Saya takde rezeki. Wuuu ~.~

Aienn Ninie said...

takde luck :(
tahniah semua :D

fiqah hamed said...

Tahniah kepada pemenang..^^

Aina Sofea said...

tahniah kepada pemenang ^^ kite tak join .. ngehngeh

Sally Yatiey said...

Tahniah2 ;)

Kisah Si Dairy said...

tahniah pd yg menang..

HAJAR said...

Tahniah kepada para pemenang.. :)

Phat said...

tahniah semua yg menang sekali no x naik dahhh hehehe

zafirah fadzlan said...

alhamdulillah tq ^_^ tahniah smua

Nurul Faiz said...

Alhamdulillah.. ada rezeki :)

Hazi Nellwessly said...

kalau voucher tuntut macam mana?

Faqihah Husni said...

tahniah! :D

siti zawiah said...

alhamdulillah menang..tq FD dan sponsor.. tahniah kepada pemenag yg lain jugak..:)

Scha Aryana said...

Yeayyyy alhamdulillah menang jersey tu. Thanks eh! Scha dah PM fd dah ha kat fb ;)

Farhain Azmi said...

alhamdulillah..ada jg rezeki yong kat sini :)

Nur Dinie Edzafirah said...

congrats :) btw , voucher tu untuk apa ye ? maksud saya , bole digunakan dimana ?

husna zahidi said...

tahniah buat pemenang!! :)

Diya Ariana said...

wah ada lagi x tuntut.kasi saya je la :P

tenku butang said...

Alhamdulillah.. 235 ada.. yeayyyyy.. hadiah pembuka 2014.. syukur... tq pnganjur.. tq sponsor.. tahniah yg lain.,

tenku butang said...

Alhamdulillah..

Khairul Bariah Salleh said...

tahniah kpd semua pemenang..