Senarai Pemenang December Giveaway ♥

December 30, 2013


Alhamdulillah. Giveaway kali ni dapat sambutan yang FD sendiri tak sangka. First time dapat lebih dari 300 penyertaan. Dan semuanya dapat voucher discount 10% untuk pembelian di online shop House Of WNS atau instashop WNS Beauty Closet :)



Top referral:

http://www.ainizakaria.my/2013/12/december-giveaway-by-fatin-diana.html
Top referral pilih hadiah cash RM50 by Abg Ensem. Sila tuntut dengan FD ye ;)

Pemenang Random
Rujuk nombor di SINI

Jersey x 7 by Red Delima (Tuntut dengan FD)
40 , 80 , 310 , 255 , 307 , 165 , 248

Peplum blouse x 3 by House of WNS
67 , 54 , 293

Felt brooch x 3 by Fariqan Afina
39 , 209 , 183

Aurawhite 400,000mg by FD
96

Tote Bag Authentic Mango worth RM80 by Mai's Beauty House
273

Jumpsuit by Nur Cimi
143

Cardigan by Nur Cimi
161

2 pcs Bawal glitter + 1 bracelete by Jasple Boutique
324

Tshirt I ♥ Medan by Nadratul Syazwana
235

2 pcs Shiseido mask x 2 by Nadratul Syazwana
268220

Header + doodle x 2 by Nur Shahira
202 , 192


Takde istilah kalah ye sebab semua yang join dapat voucher 10%

Yang nombor dia naik dalam entri ni, sila tuntut kat sponsor. Yang tertulis tuntut dengan FD, sila tuntut dengan FD, okay? ;)


Assalamualaikum. Saya salah seorang pemenang December Giveaway.
Berikut details yang diperlukan:
Nama:
Alamat:
No tel:
Link entri serta nombor penyertaan:
Entri pemenang:
Hadiah yang dimenangi:
Terima kasih sponsor :)

Untuk yang menang cash, bagi nama dan nombor akaun Maybank.
Untuk yang menang header + doodle, copy ayat atas tu cuma tak perlu copy part alamat dan no tel. Bagi details header dan doodle yang awak nak je :)
Yang nak tuntut voucher discount 10%, bagitau yang korang peserta December Giveaway by FD dan sertakan nombor korang ye. Tuntut kat House Of WNS ;)

Tahniah semua! ♥

Kepada yang berminat untuk sponsor next giveaway, bila-bila masa je boleh contact FD. InsyaAllah FD akan terima dan buat giveaway bila ada sponsor :)


You Might Also Like

28 comments

  1. Dear, kat mana nak tgk nombor penyertaan? Sorry kot sis yg xperasan ke ape ni hehe. Anyways sis boleh sponsor yea if nak buat ga. If minat pm je kat fanpage ea - www.facebook.com/Evathechoms
    Tq :)
    http://ourrandomrainnow.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. alah xsempat join :( btw tahniah kpda yg menang

    ReplyDelete
  3. Tahniahh! Saya takde rezeki. Wuuu ~.~

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada pemenang ^^ kite tak join .. ngehngeh

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada para pemenang.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah semua yg menang sekali no x naik dahhh hehehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah menang..tq FD dan sponsor.. tahniah kepada pemenag yg lain jugak..:)

    ReplyDelete
  8. Yeayyyy alhamdulillah menang jersey tu. Thanks eh! Scha dah PM fd dah ha kat fb ;)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..ada jg rezeki yong kat sini :)

    ReplyDelete
  10. congrats :) btw , voucher tu untuk apa ye ? maksud saya , bole digunakan dimana ?

    ReplyDelete
  11. wah ada lagi x tuntut.kasi saya je la :P

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. 235 ada.. yeayyyyy.. hadiah pembuka 2014.. syukur... tq pnganjur.. tq sponsor.. tahniah yg lain.,

    ReplyDelete