My Giveaway/Segmen

Segmen Review By Puji

December 08, 2013


TAMAT!!



Syarat-syarat:

  • Like fanpage dan instagram sponsor.
  • Buat entri bertajuk "Review online shop: By Puji"
  • Copy gambar diatas dan backlink ke entri ini.
  • Review online shop By Puji [https://www.facebook.com/bypuji] dalam entri tu mengikut kreativi masing-masing. Yang penting, kena letak backlink fanpage dan Instagram By Puji.
  • Submit link entri di ruang komen entri ini.


Fanpage sponsor:


Instagram sponsor: (kalau ada)
Instagram

Pemilihan pemenang:
- Review terbaik
- Top 5 yang berada di carian Google

Hadiah:
Voucher Meal For Two KFC x 10

Tamat: 10 Disember 2013
8 Disember 2013, 9 malam

Senarai Peserta Segmen Review By Puji


You Might Also Like

15 comments

  1. Assalamualaikum. Jom Join Segmen kat bawah ni. Tq..

    http://anis-tikah.blogspot.com/2013/12/segmen-semudah-123-oleh-anis-najiha.html

    ReplyDelete
  2. Fuyooo 300 patah perkataan tu! Macam kena wat karangan SPM je yunk. Huhu.. 30 patah kata ok lagi. Ngee....

    ReplyDelete
  3. oshem2.. nanti nak join.. vaucer kfc tuu.. i like kfc very much..

    ReplyDelete
  4. 5 GA untuk d'join. hadiah? beg kpop.. RM 50 topup.. shawl.. t-shirt..
    *http://matacahayakejayaan.blogspot.com/2013/12/special-super-duper-giveaway-by-nna-fd.html
    *http://matacahayakejayaan.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html
    *http://matacahayakejayaan.blogspot.com/2013/11/hallyu-waves-giveaway-by-putry-mirah.html
    *http://matacahayakejayaan.blogspot.com/2013/11/giveaway-akhir-tahun-2013-djh.html
    *http://matacahayakejayaan.blogspot.com/2013/10/nana-ameers-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. as salam, jemput join segmen bloglist dibawah ya:)
    http://cikmatahariku.blogspot.com/2013/12/bloglist-istimewa-edisi-disember-blog.html

    ReplyDelete
  6. By Puji yang shawl eh ni? Nad pernah terjumpa owner dia. Lawa! <3

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum .Jemput join segmen ni .Tq

    http://nursyazaafrina.blogspot.com/2013/12/segmen-tingkatkan-followers-blog.html

    ReplyDelete
  8. nak join la .. tapi x pandai review .. V_V x pe la .. huhu

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. tiba2 rajin pulak malam nie.Jangan end dulu tau segmen nie ,esok i publish :B nak sambung tengok the walking dead gituu ((perlu ke ceritaa)) hahah :b

    ReplyDelete
  11. jemputlah join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html

    ReplyDelete
  12. Kak FD tk leh publish kt Mister Linky tu. Saya join : http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/12/segmen-review-by-puji.html

    ReplyDelete
  13. Bismillah.. sy join.. agak last minute jgk.. hehe.. All the best utk sume yg join..
    http://afifahazhr.blogspot.com/2013/12/review-online-shop-by-puji.html

    ReplyDelete
  14. 8:54 malam.sempat tak? huehue :P
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/12/review-online-shop-by-puji.html

    ReplyDelete
  15. Salam, mohon jasa baik rakan2 sekalian untuk like page baru saya di FB.. https://www.facebook.com/pages/Znyda-Kreatif-Kraf/613938712000878?ref=hl TQ.

    ReplyDelete