Pemenang Special Giveaway by Syazlia & FD Part 2

December 01, 2013


Yeay dah selesai pun giveaway kali ni.
Terima kasih kepada semua yang join Special GA part 2 ni.
Lets check it out siapa yang bertuah ! Hihi :D



(SEMAK NO DISINI)


TOP REFERRAL :
Custom made Tshirt by FD
46 ( blog FD )

Skincare product Clarins RM 100 ++ by FD
136 ( blog Syazlia)


PEMENANG RANDOM :

Eye mask collagen by HSL
37

Lip mask by HSL
81

Keychain Bandung by HSL
104

Sticker by Ana Ahmad
28, 56, 94, 55, 2

Notebook by Ain Rahman
112

Brooch by Ain Rahman
105, 110

Blouse brand B.U.M by Ifah
88

Losyen Harimau by Keyme Keymo
114

Casing phone handmade Keyme Keymo
130

3 Shiseido mask by Husna Zahidi
132

Keychain by Anis shahira
65, 15

Keychain strawberry by Serbamakneka
4

Felt brooch by Serbamakneka
75

beauty set by De Lavenda Shop
127

Aksesori by De Lavenda Shop
102

Keychain + Shiseido mask by Lienda
99

Earphone by Ana Diera
97

Cash RM5 by Munirah Rahman
138, 58, 103

Review blog by Syazlia
21



Kepada yang menang barangan pos, hantar detail macam yg dekat bawah ni -
Nama:
Link penyertaan:
Hadiah:
Alamat:
No telefon:


Kepada yang menang topup dan riview hantar detail macam yg dekat bawah ni -
Nama:
Link penyertaan:
No telefon:


Yeay tahniah diucapkan kepada yang bertuah! hihi! ^^
Kepada para pemenang, korang boleh tuntut hadiah korang dari cik sponsor yang dah kami nyatakan ye. Klik je pada nama tu :)

Kepada yang takde dalam senarai, jangan sedih-sedih. Nantikan giveaway dari FD. Ada dua giveaway yang FD akan anjurkan. Tamak, kan? Ah peduli? HAHA!

1. Giveaway ber-partner dengan NNA [http://apple-crunchh.blogspot.com/]
-Special Super Duper Giveaway by NNA & FD-
2. Giveaway simple gila dari FD dan beberapa sponsor.


You Might Also Like

16 comments

  1. Tahniah pemenang! Takde rezeki saya kat sini. Hhmmm :>

    ReplyDelete
  2. Takde rezeki :( hehe anyway Taniah pemenang :)

    ReplyDelete
  3. peserta pertama x hong..haha..congrats all winners

    ReplyDelete
  4. alah, xde rezeki. kenapalah asyik sipi2 aje kena

    ReplyDelete
  5. Salam. wah menang...

    97... Earphone by Ana Diera :)

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua para pemenang dan juga para peserta :)

    ReplyDelete
  7. Wuwuuu . tak menang :( Tahniah semua pemenang (^_^-)/

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. rezeki.. terima kasih penganjur dan sponsor..

    ReplyDelete
  9. Thankss, dh redeem hadiah tapi belum dapat respon, tq3 :)

    ReplyDelete
  10. tq bgtahu :) tq sponsor, pnganjur.

    ReplyDelete
  11. Salam jempot join yer....
    51 hadiah hot utk dimenangi

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete