IKLAN

Kenapa anda perlu tukar ke SCARF Perfume?

December 25, 2013


Kenapa anda perlu tukar ke SCARF Perfume daripada menggunakan perfume lain seperti non-branded gred A-AAA? Ini diantara sebab-sebabnya:SCARF Perfume tidak mengandungi alkohol. Sebab itu, peratusan pati wangian yang kami gunakan lebih tinggi daripada jenama terkemuka di pasaran. Anda pasti akan jatuh cinta dengan keunikan wangian yang asli dan tersendiri daripada SCARF Perfume.

SCARF Perfume adalah jenis gred EDP (Eau de Parfum)
Untuk jenis gred EDP, wangiannya cukup tahan lama sehingga 8 - 10 jam. Jenis wangian ini mempunyai peratusan pati wangian antara 15 - 20 peratus. Oleh sebab itu, aroma wanginya cukup kuat dan tahan lama sehingga ke 24 jam.

Kalau nak dibandingkan dengan perfume ori reject gred A hingga AAA, kebanyakannya jenis Eau de Toilette (EDT) atau Eau de Cologne (EDC)
Eau de Toilette (EDT)
Wangiannya lebih tinggi daripada EDC. Peratusan pati wangian di antara 4 - 10 peratus. Jika anda ingin mencari wangian yang biasa bertahan agak lama, jenis wangian ini merupakan pilihan yang paling sesuai untuk semua keadaan, walaupun kewangiannya tidak tahan selama EDP. Perfume jenis EDT banyak terdapat di pasaran berbanding dengan jenis EDP.
Eau de Cologne (EDC)
Ini merupakan jenis wangian yang paling ringan kerana kadar alkoholnya paling tinggi dan hanya terdapat antara 2 - 5 peratus pati wangian. Jadi kewangiannya cepat meruap dan tahan hanya 2-3 jam. Perfume EDC banyak digunakan dalam body spray.

Selain itu, harganya juga sangat berpatutan. Dengan harga RM167, anda boleh dapat 5 botol perfume dengan pelbagai jenis wangian untuk Premium Pack. Untuk setiap botol mempunyai 15ML.
Atau anda juga boleh beli Mini Pack dengan harga RM37. Mempunyai 2ML untuk setiap botol.

Paling penting, ianya mudah dibawa kemana sahaja. Dengan size yang sederhana, sangat senang untuk anda membawanya. Tak macam perfume lain, besar dan pelbagai bentuk.

Sila rujuk post SCARF Perfume untuk maklumat lanjut
http://www.fatindiana.com/2013/11/scarf-perfume-wangian-bebas-alkohol.html

Jemput like fanpage SCARF Perfume untuk ketahui maklumat terbaru


http://www.scarfperfume.com/

Syarikat: Comdev Venture Sdn Bhd
No Pendaftaran: 826850-M
Alamat: 1-12-6, Suntech@Penang Cybercity,
Lintang Mayang Pasir 3, Bayan Baru, 11950 Penang, Malaysia.


You Might Also Like

3 comments

  1. macam menarik tapi masih banyak lagi minyak wangi..

    ReplyDelete
  2. mmg wangi scarf perfume ni..disarankan untuk cuba..

    ReplyDelete
  3. mmg wangi scarf perfume ni..

    ReplyDelete