Food

Voucher Meal For Two KFC dari CellAds

November 25, 2013


Nak tau apa itu CellAds? Rujuk [ENTRI] tu dulu ye :)

14 November yang lepas, FD tebus vocher KFC yang nilai dia 500 point. Saje nak try dulu ambik masa berapa lama untuk dapat voucher ni.


25 Nov, harini baru FD terima voucher.
Makan masa lebih dari seminggu jugak nak dapat voucher ni.

Gila excited sebab dah janji dengan kawan nak pi makan kepci. Kesian kat dia sebab sakit gigi lepas operate, tak dapat nak makan sedap-sedap.
Tunggu sakit tu dah okay sikit, baru kite jenjalan kat bandar ye awak :p

Ni pun baru je tebus lagi. Rasa macam nak tebus sampai habis point je. Tapi malas nak collect point.
Nak install? Bak phone number, biar FD invite. Heeee :D

Btw thank you CellAds!

You Might Also Like

2 comments

  1. Awak, kita dah join cellads ni. Tp tak tahu camne nak redeem point. Huu. boleh share tak cara2 nak redeem point?

    ReplyDelete