Monday, 18 November 2013

Terima parcel dari Ephyra


16hb Nov haritu FD terima parcel dari OceanLife :) tengok nama pengirim pun dah tersenyum sebab FD tau apa isi dalam parcel ni. Hihi :D


FD dapat set trial Ephyra.

Set trial Ephyra berharga RM68 sekotak. Untuk set trial Ephyra ada 10 sachet. Minum sehari sekali antara sebelum breakfast atau sebelum tidur.

FD terima set trial Ephyra ni sebab tersenarai diantara 20 peserta terawal yang join contest Ephyra Idaman Saya yang dianjurkan oleh Eyriqazz. Alhamdulillah, rezeki bulan ni :) set trial ni FD bagi mak sebab semua kelebihan Ephyra ni insyaAllah sesuai dengan mak. Kite nak mak kite sihat. Ihik! ^^

Terima kasih penganjur dan sponsor! ^^v
http://eyriqazz.com/
https://www.facebook.com/Eyriqazz

http://www.oceanlife2u.com/
https://www.facebook.com/oceanlife2u

12 comments:

Amira Ashikin said...

Wahhh ~~ Untungla ! :")

Sya Isya said...

wah dah dapat. Sya lom dapat lagi. Tak tahu lah kalau dah ada kat opis.

Nur Adila said...

Untung akak .

Budak Kampung said...

ni yang happy hari 2 ek?baru pasan blog dah bertukar ek?

nanakimie said...

tahniah ye,nana pun dapat jugak ni,hihi

Nurfaezah Abdullah said...

murah rezeki FD :D

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah tahniah FD, akak tumpang happy untuk FD...

aNa LiEyA said...

Hi all yg mana berminat dgn ephyra boleh sms sy 0109828055.ade best gift n best price menanti.anda semua.mohon melawat instagram sy anamarliana utk lihat testimoni

Eyma su said...

wah dpt sekali selimut ka??hehe ^^ tahniah..

~emi~ said...

Aaaaaa nak jugak nak jugakkkk *tumbuk dinding*

Anis Zahidi said...

Tahniah kak FD :)

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
Instagram: izzahadi
izza_grrl@hotmail.com