Hadiah

Terima parcel dari Ephyra

November 18, 2013


16hb Nov haritu FD terima parcel dari OceanLife :) tengok nama pengirim pun dah tersenyum sebab FD tau apa isi dalam parcel ni. Hihi :D


FD dapat set trial Ephyra.

Set trial Ephyra berharga RM68 sekotak. Untuk set trial Ephyra ada 10 sachet. Minum sehari sekali antara sebelum breakfast atau sebelum tidur.

FD terima set trial Ephyra ni sebab tersenarai diantara 20 peserta terawal yang join contest Ephyra Idaman Saya yang dianjurkan oleh Eyriqazz. Alhamdulillah, rezeki bulan ni :) set trial ni FD bagi mak sebab semua kelebihan Ephyra ni insyaAllah sesuai dengan mak. Kite nak mak kite sihat. Ihik! ^^

Terima kasih penganjur dan sponsor! ^^v
http://eyriqazz.com/
https://www.facebook.com/Eyriqazz

http://www.oceanlife2u.com/
https://www.facebook.com/oceanlife2u

You Might Also Like

12 comments

  1. wah dah dapat. Sya lom dapat lagi. Tak tahu lah kalau dah ada kat opis.

    ReplyDelete
  2. ni yang happy hari 2 ek?baru pasan blog dah bertukar ek?

    ReplyDelete
  3. tahniah ye,nana pun dapat jugak ni,hihi

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah FD, akak tumpang happy untuk FD...

    ReplyDelete
  5. Hi all yg mana berminat dgn ephyra boleh sms sy 0109828055.ade best gift n best price menanti.anda semua.mohon melawat instagram sy anamarliana utk lihat testimoni

    ReplyDelete
  6. wah dpt sekali selimut ka??hehe ^^ tahniah..

    ReplyDelete
  7. Aaaaaa nak jugak nak jugakkkk *tumbuk dinding*

    ReplyDelete
  8. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete