Monday, 11 November 2013

Rezeki join agent AuraWhite ♥


Bulan Oktober yang lepas second prize, dapat Aurawhite Chocolate Indulgance dan Aurashine Trial. Tu pun tak habis lagi kat rumah ni.

FD join agent Aurawhite masa mula-mula ambil supplement ni. Alhamdulillah, sale untuk Aurawhite sangat-sangat memberansangkan. Lagi-lagi masa musim Raya. Semua nak cantik, kan? Ihik! :D



Bulan ni dapat 1st prize. Tak sangka sangat-sangat sebab sale tak banyak sangat macam bulan lepas lepas tu. Betul-betul tak sangka. Tapi dah rezeki, alhamdulillah :)
First prize dapat cash RM150.
Suka gila k! Macam tau je FD sangat memerlukan duit sekarang ni sebab hujung minggu ni nak holiday. Boleh lah lepas buat makan-makan belanja family. Gila tak excited kau? Haa, kan. Last holiday dengan family pun bulan Ogos lepas. Lama gila tu. Boleh tengok entri INI dan INI. Kali ni plan nak ke De Rhu Beach Resort. Masih dalam perancangan. Harap-harap jadi lah :) lepas tu boleh pergi KL, nak jumpa kawan-kawan. Rindu gila!

Next contest first prize dapat Radiglow. Wink wink! Wish me luck! ^^

Dah start cuti sekolah ni, produk Radiglow pulak yang HOT. Kebanyakan yang beli tu student dan bride to be yang bekerjaya :) nak naik pelamin kena lah glowing, tak gitu? ;)
Untuk yang nak beli, boleh rujuk entri kat link ni
http://www.fatindiana.com/2013/10/radiglow.html
http://www.fatindiana.com/2013/05/aura-white-beauty.html

Ada 2 balang Aurawhite stok lama kat rumah FD, yang 400000mg punya. Rasa nak letgo dengan harga murah kaw kaw punya. Kalau nak beli, sila WhatsApp kat nombor 0142771924 atau inbox di fanpage [https://www.facebook.com/fatindianaa] ye ;)

2 comments:

Cahaya Hidayah said...

Macam best ! Kyaaa... tgh pokai takdo duit, FD sygs buatlah contests menang aura white pulakk, haha , sedia berlarik ke FD nak join segmen FD,haha

atien zuraidah said...

Wow..byk tu,,saya ada gk rasa mcm nk try aurawhite ni..tp jd rambang plk ble tgk mcm2 produk yg ada skrg ni.ok ke aurawhite ni