Friday, 22 November 2013

Padam entri yang lepas


delete

Lama rasanya tak update entri tentang personal. Asyik join dan anjurkan GA je. Hihi!
Tiba-tiba malam ni terasa nak padam semua entri mengarut. Lagi-lagi entri pasal this guy, that guy. Last-last habuk pun tadak. Semuanya dah tak penting. No more love story dalam blog ni.

InsyaAllah blog ni akan lebih bermanfaat untuk korang. Bila ada blogger tanya niche blog, FD tak tahu nak jawab apa. Maybe niche rojak? Haha! Sebabnya dalam blog ni ada macam-macam. Personal, family, drama, filem, blogshop maybe? Hihi banyak, kan? Sebab tu tak tau nak bagi niche apa. Kadang-kadang rasa blog ni kosong, takde info berguna untuk readers. Korang rasa ada ke? :/

Mungkin FD akan jarang buat GA lepas ni. Kalau ada yang nak sponsor tu, insyaAllah akan buat. Cuma untuk kembangkan lagi bisnes peniaga Malaysia :)

Oh btw, entri GA yang FD anjurkan sebelum ni pun akan dipadam. For those yang tak dapat doodle dalam Segmen Doodle Peplum Raya, jangan marahkan FD ye sebab segmen tu FD cuma anjurkan. Yang nak bagi doodle tu orang lain. Awak semua boleh tanya Syafiqah. Dia pun dah jarang online.

Sparkle
Tahun baru dah nak dekat. Tinggal beberapa minggu je lagi.
Usaha untuk berubah ke arah yang lebih baik dan lebih bagus untuk masa akan datang.
InsyaAllah :')

Terima kasih kepada kawan-kawan dalam dunia blogger ni yang support FD dari belakang. Yang selalu buat FD happy masa FD sedih. Yang sentiasa bagi FD semangat. Terima kasih banyak sebab sudi luang masa bila FD ngadu masalah. Terasa macam disayangi. Aicehh! Hihi :')
The truth is, I miss all my friends. Kawan sekolah dulu, kawan PLKN. Nina, Naza, Izzy, Zhariff, Anwar, Wan, Mira. Arghh! Semuanya gua rindu! Rindu nak gossip, gelak sesama, nangis sesama. Nak peluk! Ihik! Memang gua mengada dengan bestie gua. Mengada sebab diorang je yang gua ada ♥


Nota ringkas: FD tak update blog untuk 2 atau 3 hari ni. FD akan ke Kelantan. Ada wedding kawan mak punya adik. Kalau ada yang nak jumpa, sila lah contact FD ye :p nombor untuk WhatsApp, boleh cari kat mana-mana entri yang FD pernah letak ^^v


8 comments:

adrianna syaz said...

Snggh dan klik2 tuk diana :)

Nasuha said...

Hati2...jaga diri...

Nik Ainaa said...

nk prgi kat kelantan tu kat mna? sy tinggal berdekatan wakaf che yeh ;)

Nurfaezah Abdullah said...

fae punya niche pun rojak haha tapi fae cuba kurangkan up entri personal yang less bermanfaat.

tenku butang said...

uikk.. perlu ke delete entri GA tu FD? heee..

pendidik2u said...

Mungkin sy baru datang ke sini..

wan nur said...

assalam.. dah follow. jemput join contest.. http://wannurrr.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html :)

MG schmidt said...

delete je mne tak penting sbb kita mkin hari makin dewasa, tgk etri yg lepas2 mcm ntah hape2 je ka? hehe

btw,
MG nak carik folower ke 500
jom ! MG nk ckupkan folower nk buat GA worth rm500 :)