Friday, 29 November 2013

Ole-ole dari Korea dari Shad


Kemain banyak perkataan "dari". Ihik!
Ite dop tahu nak buat tajuk mende.
Saje testing buat ayat Terengganu. Jadi dop? Hehe :p



2 hari lepas FD terima sampul dari kawan blogger, Shadhira yang baru je pulang dari Korea.
Oh yes babeh, Korea! Hihi :D
FD dengan muka tak malu main minta je ole-ole kat Shad. Shad pulak baik hati nak bagi kite ole-ole. Comel gila phone strap yang ada patung bear pakai kimono hanbok ni. Ihik! Malu gua sebab kata tu kimono. Gua memang zero bab Korea ni ._.

Oh btw, Shad banyak share story masa dia kat Korea haritu. Sila lah jenguk blog Aku vs Dia. Terasa macam nak ke Korea jugak lah. Heeee :3

감사합니다! ^^v
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392


7 comments:

sha dhira said...

Korea, saya datang.. hehe..
*cantik blog berbaju baru FD ni.. Cuwahe ( I like).

Hana Fatiha said...

Kimono tu Jepun lahh akak sayang. Korea hanbok.:p hekhek. Comell jaa akak FD sorang ni. :3

HAJAR said...

Comelnyaaa...

Nurul Aini said...

Wah..dari korea tu..hehe.Jepun pakai kimono. Kalau korea dia pakai hanbok. Ehh..blog dah bertukar wajah lah. Cantik dan comel. >_____________^

Cik Nur Shaz. said...

bukan kimono tu FD :) tu nama dia hanbok . pakaian tradisional korea :D .

Nadratul Syazwana said...

Hanbok! Hehe teringin nak pakai & pergi Korea jugak! *kumpul duit*

Syuhada Salleh said...

comey ole2..syu pon dpt jgk ole2 dari shad..nnti nak wat entri..
p/s:makin cantik blog FD!