Cash Out

Komisyen ke 13 dari 8Share

November 20, 2013



Alhamdulillah, bulan ni cash out lagi kat 8Share.
Tapi sikit je lah sebab tak berapa aktif sangat bulan ni.

Ini komisyen ke 13 dari 8Share.
Total

Untuk daftar, KLIK SINI.
Daftar PERCUMA!
Share link dan korang dibayar terus ke akaun lepas capai minimum cash out RM50 :)


You Might Also Like

11 comments

  1. Nak berguru! Ehehe kak Fatin ni suka buat kita bersemangat tau! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki, tahniah yer...

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah rezeki...nnti muka depa naik lagi la kat page 8share..eh!! haha

    ReplyDelete
  4. kak nak tanya macam mana nak upkan earning ? saya dh lama buat 8shared but still rm7.60 jerk ? petua :( thankss kak

    ReplyDelete
  5. bole lah mintak belanja aiskrim potong.. tahniah ya

    ReplyDelete
  6. wah banyaknya. Congrats FD! boleh belanja kek bati kak El tu. teringin pulak. haha

    ReplyDelete