Wednesday, 20 November 2013

Komisyen ke 13 dari 8Share



Alhamdulillah, bulan ni cash out lagi kat 8Share.
Tapi sikit je lah sebab tak berapa aktif sangat bulan ni.

Ini komisyen ke 13 dari 8Share.
Total

Untuk daftar, KLIK SINI.
Daftar PERCUMA!
Share link dan korang dibayar terus ke akaun lepas capai minimum cash out RM50 :)


11 comments:

Afiqah Adzan said...

Tahniah Fd

nanakimie said...

wah,tahniah ye:)

Nadratul Syazwana said...

Nak berguru! Ehehe kak Fatin ni suka buat kita bersemangat tau! :)

farhana effa said...

congrats sis :)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, tahniah yer...

hazwan hairy said...

alhmdulillah rezeki...nnti muka depa naik lagi la kat page 8share..eh!! haha

Invisible Me said...

Tahniah! :)

Choco DOll said...

kak nak tanya macam mana nak upkan earning ? saya dh lama buat 8shared but still rm7.60 jerk ? petua :( thankss kak

Si Galah Panjang said...

Tahniah akakk :D

Marou Apple Hijau said...

bole lah mintak belanja aiskrim potong.. tahniah ya

Izzaati said...

wah banyaknya. Congrats FD! boleh belanja kek bati kak El tu. teringin pulak. haha