Tuesday, 5 November 2013

Koleksi baju Blogger yang ke 6


Dua hari lepas dapat baaaaaaaaaaanyak parcel [GAMBAR].
Ini salah satu parcel yang berisi baju blogger


Nampak cantik, kan kan? :D



Full view baju Blogger.

Baju ni tempah dengan Apit 12 Oktober lepas.
3 minggu jugak tunggu. Kain best, jenis printing pun lawa :D
Cuma tu lah, design atas sangat kot kat bahagian leher baju tu.

Kalau Apit buka order lagi, try contact kat sini ^^
http://www.fizgraphic.com/
https://www.facebook.com/pages/FizGraphicdotcom/129151090495051

7 comments:

Nasuha said...

Cantik baju blogger tu...

Mardiah Diana said...

Cantik baju blogger tu...akak mcm nk tempah lak..

Sabrina SA said...

Cantiknya ><

sahizatul sahimi said...

Bukan setakat nampak cantik tapi memang cantik pon :)
Sahizatul Sahimi

AINA ZAIRULNIZAM said...

Argh! cantiknya. Perhaps, Apit buka order lagi :)

Eyma su said...

wah cantik..nak2 :P tapi tu larh dia kena turunan sikit ker bawah design bila pakai mcn kena jerut plak =D

Mazni Munawar said...

lawa la design baju blogger niii ><