Baju Blogger

Koleksi baju Blogger yang ke 6

November 05, 2013


Dua hari lepas dapat baaaaaaaaaaanyak parcel [GAMBAR].
Ini salah satu parcel yang berisi baju blogger


Nampak cantik, kan kan? :D



Full view baju Blogger.

Baju ni tempah dengan Apit 12 Oktober lepas.
3 minggu jugak tunggu. Kain best, jenis printing pun lawa :D
Cuma tu lah, design atas sangat kot kat bahagian leher baju tu.

Kalau Apit buka order lagi, try contact kat sini ^^
http://www.fizgraphic.com/
https://www.facebook.com/pages/FizGraphicdotcom/129151090495051

You Might Also Like

7 comments

  1. Cantik baju blogger tu...akak mcm nk tempah lak..

    ReplyDelete
  2. Bukan setakat nampak cantik tapi memang cantik pon :)
    Sahizatul Sahimi

    ReplyDelete
  3. Argh! cantiknya. Perhaps, Apit buka order lagi :)

    ReplyDelete
  4. wah cantik..nak2 :P tapi tu larh dia kena turunan sikit ker bawah design bila pakai mcn kena jerut plak =D

    ReplyDelete
  5. lawa la design baju blogger niii ><

    ReplyDelete