Movie

Highland Tower The Movie

November 16, 2013


highlandtower

Review dari FD:
Kesian Eddy, nampak sangat tak berani dari awal lagi. Tapi diorang paksa jugak pergi. 1 je yang tak logik. Hantu mana ada jejak tanah. Cuba tengok betul-betul masa lembaga hitam lalu. Lepas dah dapat apa yang diorang nak, Shima dengan Eddy ajak balik. Tapi yang lain degil nak stay lagi. Tak pasal-pasal Shima dengan sape ntah nama perempuan tu, kena rasuk. Tapi memang ada part yang mengejutlah. Sepatutnya dari awal lagi kena bawa sorang dua ustaz untuk jaga. Korang tengok, lepas tu nilaikan lah sendiri ;)
pssstt! rasa macam suka kat Niezam Zaidi pulak. ihik! hahahaha! xD


Tonton Highland Tower Full Movie
Part 1 , Part 2
Download Highland Tower Full Movie

You Might Also Like

3 comments

  1. dah tengok and personally best.. bukan sebab jalan cerita but it is real... ^_^

    ReplyDelete
  2. Haip.. Nizam zaidi akk yg punya. Hahahaha.. Crite die sebenarnya. Ada yg real & ada yg lakonan. Yg part bawak balik bende lain tu real. Yg mse kene rasuk tetibe ada someone mcm budak muncul kt dinding time kawan kedua dia tu kena rasuk tu real.

    ReplyDelete