Thursday, 28 November 2013

Handmade Doodle Bookmark dari Zakie Azid


Yahoooooo!
Bookmark comel ni dah selamat sampai ditangan FD.
Suka suka suka! :D


Bookmark ni handmade. Dah kalau handmade, dah tentu lah dibuat dengan kasih sayang. Aicehhh! Hihi! Plus, siap ada doodle comel pulak tu. Lagi special siap ada nama kite kat bookmark ni.
Sangat kreatif adik kite sorang ni tauuu.
Boleh tengok koleksi bookmark KAT SINI ye. Ada macam-macam design yang comel lote. Murah pulak tu, cuma RM2 sekeping.

Pada yang berminat untuk beli bookmark ni,
boleh contact adik Zakie Azid di:
Personal Facebook: https://www.facebook.com/zakie.azid
Fanpage: https://www.facebook.com/pages/Zakie11-Artwork/224758854254890
Blog: http://zakieazid.blogspot.com/


7 comments:

HAJAR said...

Cantik!

Gadiss said...

comelnyeee~

Leeza Dayasari said...

sgt comel..... seriusly..

Mazni Munawar said...

comelnya doodle bookmark tu. kreatiflah :D

Leyla said...

auch, comelnye . sies comel . pandai dye buat . sangat2 kreatif .

ezyra daniel said...

wahh tahniah...menang lagi ea hehe..done klik iklan hotlink awak^^

sha dhira said...

oshem...