Contest

Ephyra Idaman Saya

November 07, 2013


Contest ini akan berlangsung dari 7 November 2013 sehingga 17 November 2013

photo 2

klik banner

Kenapa anda teringin untuk memiliki dan mencuba Ephyra?
Jawapan FD, sebab FD nak rasa perubahan yang pengguna Ephyra dah rasa dan FD nak kekal sihat. Banyak dah FD tengok Blogger yang amalkan Ephyra. Dah lama tengok, teringin jugak nak cuba kot sesuai. Hee :D

Antara testimoni yang FD jumpa

Kredit

Macam best je. Macam best je, kan kan? :D

Antara info tentang Ephyra:

Kredit

Bukan setakat untuk kesihatan, malah untuk kulit, badan dan rambut.
Macam kena je sebab FD memang tak pernah cukup tidur. Selalu tidur lewat. Waktu tidur tak tentu. Mata pun dah jadi macam mata panda. Huhu T__T

Kalau FD dapat Ephyra ni dan ianya berkesan untuk FD, FD akan belikan untuk mak abah. InsyaAllah :) Untuk kesihatan seisi keluarga. Ihik! Anak yang baik, kan? (suka sangat angkat bakul. eee!)

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com ”

You Might Also Like

9 comments

  1. x salah mencuba kan...moga serasi dan dapat result yang best...

    ReplyDelete
  2. wow mcm bagus tu..sma la mata ika dh mcm panda pun slalu tdur lmbat..emmm :)

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan free Body Shop shower cream / body butter!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

    E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

    ReplyDelete
  5. Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

    E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

    ReplyDelete