Friday, 1 November 2013

Doodle dan vector dari blogger comel ♥



Dapat doodle comel pegang payung pelangi ni dari Random by cikamal.com.
Semua peserta yg join dapat doodle macam ni, beza cuma nama kat doodle tu :D
Terima kasih Cik Amal! ^^v
http://cikamal.com/
https://www.facebook.com/pages/CIK-AMAL/436770083078636



Ini pula dapat vector dari adik Syarafana, owner blog SimpleSyara.
Bukan hadiah GA atau segmen. Tapi tanda terima kasih pada FD.
Baik betul hati adik kite ni. Ihik! :D
Terima kasih Syara! ^^v
http://simplesyara.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Simplesyara/209503939060093


Selain tu, FD menang topup! :D
Pemenang 3000 SLE Supporters Giveaway
Penganjur - http://www.dayangdeno.com/ || https://www.facebook.com/BlogDayangdeno
Sponsor - http://www.akumira93.blogspot.com/

5 comments:

Cik Arnab said...

Tahniah FD. 1K GIVEAWAY BY CIK ARNAB. Jom join FD. 98 hadiah untuk dimenangi. Para sponser pun boleh join :') http://cikarnab.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

deno said...

tahniah fd!!!! :)

munirah rahman said...

tahniah fd.. hehe :)

husna zahidi said...

tahniah FD..murah rezeki..=)

Cahaya Hidayah said...

Untung laa, bnyk menang hadiah, haha, btw, tahniah Fatin Diana *suke namo nim* :3