Baju Blogger

Custom your own design tshirt!

November 15, 2013


Tengah hari semalam FD dapat parcel.
Meh tengok kite dapat apa :D


Dapat je parcel, Darlina kata, "ang sengaja buat gambo Barbie ek? nak bagi Sarah dengki?". FD sengih je masa tu. Hahaa! Fikir Sarah je lah yang suka Barbie? Hakak dia pun suka tauu!

Jenis printing untuk baju ni pulak DTG atau nama penuh dia Direct To Garment dengan teknologi "intelligent transformation of the Droplet Technology" dan menggunakan Dakwat Khas untuk pakaian.


Macam cantik je. Macam cantik je. Ihik! ^_^
Kenapa FD buat logo Barbie? Haaa! Tunggu blog ni tukar tema ye. Tengah tunggu turn edit blog. Tak sabar nak tengok blog ni transform jadi Barbie ♥

Baju limited edition sebab FD je yang ada baju ni. Takmo copy k? :p
Baju brand Gildan. Memang sedap pakai. Material best!
Dah kalau material bagus, harga pun boleh tahan lah :)
RM35 termasuk kos penghantaran PosLaju


Kalau korang nak buat baju macam ni, boleh inbox FD kat personal Facebook atau fanpage. Atau pun boleh contact kat WeChat, dan WhatsApp. Nombor? Pandai-pandai cari :p
Tapi, bukan jenis printing camni FD buat tau. Lain. Heatpress punya
Refer entri ini - CUSTOM MADE TSHIRT

Facebook: https://www.facebook.com/ftndiana27
Fanpage: https://www.facebook.com/fatindianaa
WeChat: ftndiana

You Might Also Like

9 comments

  1. mmg cntik nie..nak buat niehhhhh tak boleh jadi...:P nie jeles ..heee..

    ReplyDelete
  2. mcm cantik je. hehe. memang cantik pun. siap ade link blog sekali. tu yg best :D

    ReplyDelete
  3. cantik! kza pun nak buat jugak la...

    ReplyDelete
  4. cantik-cantik..
    tak sabar tengok blog ni transform..

    ReplyDelete
  5. fiqa nak gak. tp logo 1D . hehe

    ReplyDelete
  6. sangat-sangat cun. nak tempah satu..

    ReplyDelete