Saturday, 23 November 2013

Back from Kelantan


Alhamdulillah, baru je sampai rumah. Balik dari Kelantan :)


Sampai rumah je terus serang peti surat. Dapat 2 notis dari PosLaju. Ikutkan pagi tadi nak call abang PosLaju, biar dia hantar semua parcel tu esok je. Tapi agak kemalasan. Ihik!

Satu parcel tu dari sponsor Special Giveaway part 2, hadiah skincare mini pack brand Clarins bernilai lebih dari RM100. Even benda kecik, nilainya sangat mahal! FD pun tak pakai skincare mahal-mahal tau.
Pada yang belum join, sila KLIK SINI ye. Banyak lagi hadiah menarik untuk korang ;)

Oh btw, tunggu next entri cite pasal pergi Kelantan. Tapi cite pasal resort je kot sebab tak banyak ambik gambar masa jenjalan. Hihi :D

"Like a boss", bak kata Tampawan. Hihi!
*kesan tompok kat seluar tu terkena percikan air kolam sebab bawa Sarah pi main situ*


Motif letak gambar ni?
Kite suka tengok kaki kite. Macam cantik je, macam comel je. HAHAHA!
Kbye! ^^v

6 comments:

Nur Syazana zanaSya said...

mata saya yang tajam ni nampak ada benda yang terkena dekat seluar kak FD

Faris Farizat said...

Entry yg menarik !! Faris suke ...

Macam best je .. macam cool je ..

#Rehat Puas2 Ye Kak !!

Farah Waheda Wahid said...

clarins memang bagus dear...

Puan Ezy said...

ade bnjir x kat kltan?

Cik Asma BLuppy said...

lady bossss!

Eyma su said...

wah bestnye pergi holiday..huhu..^^