Tuesday, 29 October 2013

Tshirt eksklusif Blooggers


Hari Ahad yang lepas, FD dapat call dari jiran terdekat. Dia kata ada parcel FD sampai kat rumah dia. Macam pelik jugak tiba-tiba parcel sampai sana. Nasib baik rumah dia tak jauh. Kebetulan pula tu rumah kawan mak FD.

Rupa-rupanya tersilap tulis nombor rumah. Nasib baik lah dapat kat orang yang jujur. Kalau dapat kat orang yang busuk hati, dah tentu dia senyap je tak bagitau apa-apa.


Isi parcel yang FD terima. Tshirt Blooggers.

Blooggers ni satu Komuniti Blogger yang didaftarkan sebagai sebuah syarikat untuk mengumpulkan blogger pelbagai 'niche' dalam satu platform. Boleh KLIK SINI untuk info lebih lanjut, atau
Like page Blooggers dot com.


Dari situ para bloggers boleh tau aktiviti semasa dari komuniti Blooggers. Mana tau kalau korang ada peluang untuk join event dengan komuniti Blooggers. Dapat kenalan baru. Seronok! Yang untung blogger area KL / Selangor lah. FD yang jauh ni mampu tengok je lah T__T


Sekarang tengah kumpul blogger area Terengganu. Mana tau kalau ada event, boleh jumpa blogger Terengganu ^^ bagi yang berminat, boleh inbox details korang kat FD atau kak Farisya.
Cuma bagi nama, URL blog, daerah mana, dan nombor telefon :)

Jangan lupa singgah Blooggers dot com! :D
http://www.blooggers.com/

KLIK SINI untuk 
Tips nak ambik hati awek tanpa keluarkan duit

10 comments:

Jueliza Jamani said...

cantiknya tshirt tu.. berapa sehelai..

Risha Melon said...

hee sama lah duk terengganu . tadi baru like page dorang . just tengok je lah coz nak keluar pun x de transport macam mana nak follow pulak nanti . good luck . kumpul ramai2 :)

ANa Ahmad said...

wow,,, bestnye hehehe area penang atau kedah xde ke? ngee :)
cantik baju tu,, hitam biru..i like

Ct Noraishah said...

wahhh..bestnya

Marou Apple Hijau said...

wah cantiknya baju tu. nak sehelai!

Eyma su said...

wah bestnyer dpt tshirt blogger :P

husna zahidi said...

komuniti baru ke ni?? first time dgr..=D

Farisya Anastasyia said...

Just like page bloogers dot com.sekarang ada contest yg sedang berlangsung dan korang boleh dapatkan tshirt percuma blooggers :)

Ieyzartd Syahieyr said...

OWH.. patutla hari tu ada tnya sapa blogger terengganu..
btw dah bagi details dekat FD hari tu kan.. hehe

deno said...

cantik t-shirt FD :) mcm mana nak jugak? haha :p