Hadiah

Photo canvas cantik, berkualiti dan MURAH!

October 08, 2013



Ingat lagi dengan gambar ni?
Ahaa, photo canvas yang SUPERB dari Canvas D' Arte tu.

Boleh KLIK SINI kalau nak tau tentang photo canvas.

Photo canvas sesuai untuk hiasan dinding kat rumah korang. Boleh buat 1 atau split 3.



Oh ya! Sekarang ni Canvas D' Arte tengah buat PROMOSI YEAR END SALE tauuu! Saiz besar dengan harga murah. Saiz 20x30 inch harga rm108 je. Jimat RM50 dah kat situ. Haa, cuba ukur size tu pulak. Besar tak besar? Size besar 3x ganda dari yang Sarah pegang dalam gambar kat atas tu. Boleh buat potret family atau untuk pengantin baru, buat hiasan kat dinding rumah baru yang kosong tu :p

Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh email ke 
canvasdarte@gmail.com
SMS/Call/Whatsapp - 0129806627
PM FB - Canvas D' Arte
http://www.canvasdarte.blogspot.com/




You Might Also Like

15 comments

  1. eh lawa la.. apa kata sponsor shakira punya wedding canvas boleh tak kak? *kelip2 mata*.. hehe gurau je kak, tapi serius terpikat.. :) thanks for info..

    ReplyDelete
  2. Wah....cantiknya....!!!
    Amazing...
    Thanks for the information awk...

    ReplyDelete
  3. memang nak buat pun photo canvas ni untuk junior nanti, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  4. cantik! kalau boleh nk satu! hehe

    btw, akk jom join ga lia?? thanks ^^

    http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

    ReplyDelete
  5. wahhh...cantik jugak..harga pun quite ok la..:D

    ReplyDelete
  6. Mantap nie! lama x singgah sini, Sihat? :)

    ReplyDelete
  7. ho2.. bole rekemen kat kawan2 ni..

    ReplyDelete
  8. cantik...leh tambah lagi design kat uma...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. lawanya! teringin nak buat. heeeeeee

    ReplyDelete
  10. cantik la, boleh tambah hiasan nie :)

    ReplyDelete
  11. Cantik..boleh tambah koleksi photo nie..

    ReplyDelete