Tuesday, 8 October 2013

Photo canvas cantik, berkualiti dan MURAH!



Ingat lagi dengan gambar ni?
Ahaa, photo canvas yang SUPERB dari Canvas D' Arte tu.

Boleh KLIK SINI kalau nak tau tentang photo canvas.

Photo canvas sesuai untuk hiasan dinding kat rumah korang. Boleh buat 1 atau split 3.



Oh ya! Sekarang ni Canvas D' Arte tengah buat PROMOSI YEAR END SALE tauuu! Saiz besar dengan harga murah. Saiz 20x30 inch harga rm108 je. Jimat RM50 dah kat situ. Haa, cuba ukur size tu pulak. Besar tak besar? Size besar 3x ganda dari yang Sarah pegang dalam gambar kat atas tu. Boleh buat potret family atau untuk pengantin baru, buat hiasan kat dinding rumah baru yang kosong tu :p

Sebarang pertanyaan atau tempahan, boleh email ke 
canvasdarte@gmail.com
SMS/Call/Whatsapp - 0129806627
PM FB - Canvas D' Arte
http://www.canvasdarte.blogspot.com/




15 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

eh lawa la.. apa kata sponsor shakira punya wedding canvas boleh tak kak? *kelip2 mata*.. hehe gurau je kak, tapi serius terpikat.. :) thanks for info..

BlogTomey143 said...

Wah....cantiknya....!!!
Amazing...
Thanks for the information awk...

Farah Waheda Wahid said...

memang nak buat pun photo canvas ni untuk junior nanti, thanks for sharing dear...

♥ Lia Abdillah ♥ said...

cantik! kalau boleh nk satu! hehe

btw, akk jom join ga lia?? thanks ^^

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

Hana Fatiha said...

cantikk gambo dya! :))

adrianna syaz said...

Cantik2..bleh oder2 nnti

Ezad Skytech said...

wahhh...cantik jugak..harga pun quite ok la..:D

Santan Manis said...

Mantap nie! lama x singgah sini, Sihat? :)

tenku butang said...

ho2.. bole rekemen kat kawan2 ni..

Da Yana said...

cantik...leh tambah lagi design kat uma...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. lawanya! teringin nak buat. heeeeeee

Carlos Santiago said...

wow...sgt menarik

Cik Wan Awr said...

cantik la, boleh tambah hiasan nie :)

mawar berduri said...

Cantik..boleh tambah koleksi photo nie..

Amer Amirah said...

cantiknyaa photo canvs tuhh..