Pemenang Easy Peasy Giveaway

October 14, 2013


Terima kasih kepada yang sudi join. Tapi agak kecewa sebab ada yang tak ikut syarat macam follow blog sponsor. Aigoo! FD cek satu-satu je.
Skip intro, jom tengok siapa pemenang yang bertuah

Semak nombor korang kat SINI ye


Pemenang top referral:
Powerbank Hello Kitty 5200 mAh by Jasple Boutique
74


Halfmoon plain shawl by Fatin Diana
71

Top komentar:
Plush toy LINE by Fatin Diana
1

MP3 by Fatin Diana
52

Random
Barangan dekorasi by Preternatural Touch
130

Scented Powerbank 2600 mAh by Fatin Diana
93

Keychain Blogger by Eymasu Craft
60 , 110 , 2

Keychain kereta "Pou" by Eymasu Craft
121

Bookmark limited edition by Mojat Cerewet
194 , 86 , 12 , 163 , 35

Topup RM5 by Amin Shafiq
44 , 209


Tahniah untuk mereka! ^^
Yang tak tersenarai tu, jangan sedih. Korang semua dapat voucher discount 10% untuk shopping kat Jasple Boutique dan Preternatural Touch. Maksudnya korang dapat 2 voucher. YEAYY! :D

Sila tuntut hadiah dengan sponsor dan sertakan details
Nama:
Alamat: (yang menang topup, tak perlu bagi alamat)
No tel:
No bertuah dan link:
Hadiah yang dimenangi:

Untuk yang menang voucher, cuma inbox sponsor dan bagitau korang dari "Easy Peasy Giveaway by FD". Voucher sah sehingga dua minggu dari tarikh tamat giveaway.


You Might Also Like

12 comments

  1. Tahniah kepada yang menang! Saya tak menang... huhu.. :')

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. rezeki Aidil Adha maybe. :')

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah menang! first time menang GA daripada FD! weeeee.....

    ReplyDelete
  4. tahniah buat pemenang:) nana xmenang,heee

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..makasih bebyk fd
    tahniah jugak buat yg lain

    ReplyDelete
  6. 'yang tak tersenarai tu, jangan sedih. Korang semua dapat voucher discount 10% untuk shopping kat Jasple Boutique dan Preternatural Touch.'
    ape maksudnya ?? yang tak menang pun dpat voucher jugak ??

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. thanks fd and tahniah pd yg lain..

    ReplyDelete