Monday, 14 October 2013

Pemenang Easy Peasy Giveaway


Terima kasih kepada yang sudi join. Tapi agak kecewa sebab ada yang tak ikut syarat macam follow blog sponsor. Aigoo! FD cek satu-satu je.
Skip intro, jom tengok siapa pemenang yang bertuah

Semak nombor korang kat SINI ye


Pemenang top referral:
Powerbank Hello Kitty 5200 mAh by Jasple Boutique
74


Halfmoon plain shawl by Fatin Diana
71

Top komentar:
Plush toy LINE by Fatin Diana
1

MP3 by Fatin Diana
52

Random
Barangan dekorasi by Preternatural Touch
130

Scented Powerbank 2600 mAh by Fatin Diana
93

Keychain Blogger by Eymasu Craft
60 , 110 , 2

Keychain kereta "Pou" by Eymasu Craft
121

Bookmark limited edition by Mojat Cerewet
194 , 86 , 12 , 163 , 35

Topup RM5 by Amin Shafiq
44 , 209


Tahniah untuk mereka! ^^
Yang tak tersenarai tu, jangan sedih. Korang semua dapat voucher discount 10% untuk shopping kat Jasple Boutique dan Preternatural Touch. Maksudnya korang dapat 2 voucher. YEAYY! :D

Sila tuntut hadiah dengan sponsor dan sertakan details
Nama:
Alamat: (yang menang topup, tak perlu bagi alamat)
No tel:
No bertuah dan link:
Hadiah yang dimenangi:

Untuk yang menang voucher, cuma inbox sponsor dan bagitau korang dari "Easy Peasy Giveaway by FD". Voucher sah sehingga dua minggu dari tarikh tamat giveaway.


12 comments:

WanrusWaniee said...

Tahniah kepada yang menang! Saya tak menang... huhu.. :')

Hana Fatiha said...

Alhamdulillah.. rezeki Aidil Adha maybe. :')

NaZiRaH @ Ezyra said...

tahniah buat semua pemenang...;-)

deno said...

alhamdulillah menang! first time menang GA daripada FD! weeeee.....

Syuhada Salleh said...

thniah kpd yg bjaya!

Affy Afiqah said...

tahniah kepada pemenang :)

nanakimie said...

tahniah buat pemenang:) nana xmenang,heee

aien hermionie said...

tahniah pada semua pemenang.. :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah..makasih bebyk fd
tahniah jugak buat yg lain

farrah hanim said...

'yang tak tersenarai tu, jangan sedih. Korang semua dapat voucher discount 10% untuk shopping kat Jasple Boutique dan Preternatural Touch.'
ape maksudnya ?? yang tak menang pun dpat voucher jugak ??

ain. said...

alhamdulillah.. thanks fd and tahniah pd yg lain..

Nisa Greennnpanda said...

congrats