Sunday, 20 October 2013

Dapatkan tawaran menarik di CellAds!


Pernah dengar tentang CellAds? Apa itu CellsAds?
Ada tawaran menarik dari CellAds untuk Blogger dan pengguna android.
Jom baca entri ni untuk tahu lebih lanjut tentang CellAds.

CellAds ni aplikasi terbaru untuk pengguna android.

Lepas install CellAds, pastikan isi form tu betul-betul. Nama, tarikh lahir, jantina, tempat tinggal dan email. Bahagian last tu pilih komuniti Blogger.

Kenapa FD sarankan korang untuk install aplikasi CellAds?

Sebab dengan CellAds, korang boleh kumpul point dan tebus.
Macam mana nak dapat point?
Lepas install dan daftar CellAds, korang akan dapat 50 point.
Setiap kali SMS atau panggilan masuk ke telefon korang, akan dapat 5 point.
Kalau korang ni jenis yang memang suka bergayut atau kaki SMS, confirm boleh dapat point banyak.
Invite kawan pula boleh dapat 200 point.


Lepas dah kumpul banyak point, korang boleh tebus point tu dengan topup atau voucher fast food / shopping. Macam-macam benda yang korang boleh tebus. Yang penting, kumpul point tu banyak-banyak dulu ^^

Meh sini FD nak share cara tebus point pula

Redeem point > pilih mana-mana pilihan yang korang nak (topup, voucher fastfood, voucher shopping) > pilih nilai atau jenis fastfood atau shopping > masukkan code yang tertera di step 2 (contoh: 123) > success!

Senang je, kan?
Tunggu apa lagi, jom install aplikasi CellAds ni sekarang dan kumpul point sebanyak yang mungkin! Boleh tebus macam-macam :D
Aplikasi CellAds ni PERCUMA! dan cuma untuk pengguna android sahaja ^^
Orang bagi benda free, tak kan lah kita nak tolak kot. Betul tak? Rugi siapa yang belum install aplikasi terbaru ni tau.

Klik SINI untuk daftar atau search CellAds kat Google Play Store :)
Nak FD invite? Tinggalkan nombor phone korang :D

https://www.facebook.com/CellAdsM
http://www.cellads.net.my/
https://twitter.com/Cellads

5 comments:

IRA ARINA said...

Assalamualaikum Alhamdulillah.. Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

Izzaati said...

bestnyaaa. lepas FD post dekat fesbuk, kite terus pergi download. kehkeh.

Nasuha said...

Wah...bestnya....

Nasuha said...

Kak FD, nnti sy pm no telfon sy untuk d invite ya...

hazwan hairy said...

hery dh byk point dh..hahaha :P