Cash out kali ke 12 dari 8Share


Alhamdulillah, semalam baru je terima bayaran dari 8Share.


Kali ni cash out RM139 je, tak berapa nak aktif sangat kot.
Nak kumpul dan kumpul lagi sampai dapat S4, mungkin? Ihik!
Tapi Xperia Tipo ni elok lagi, sayang pulak. Huwaaaa! :'(
Xperia ni pun hasil duit 8Share.

Dah dapat duit ni, terus settle domain sebab dah nak expired 11 Nov.
Sekarang dah renew, tak perlu risau lagi. YEAYY! :D


Sedikit info tentang 8Share:
8Share satu syarikat yang bagi peluang kepada kita untuk dapatkan pendapatan sampingan sambil online. Boleh KLIK SINI untuk daftar. Cara untuk dapatkan earning, rajinkan diri untuk share link atau iklan yang 8Share sediakan. Simple je! :D

Sila tonton video ini untuk yang tak yakin lagi dengan 8Share



Btw thank you 8Share ^^v

You Might Also Like

8 comments