Cash Out

Cash out kali ke 12 dari 8Share

October 31, 2013


Alhamdulillah, semalam baru je terima bayaran dari 8Share.


Kali ni cash out RM139 je, tak berapa nak aktif sangat kot.
Nak kumpul dan kumpul lagi sampai dapat S4, mungkin? Ihik!
Tapi Xperia Tipo ni elok lagi, sayang pulak. Huwaaaa! :'(
Xperia ni pun hasil duit 8Share.

Dah dapat duit ni, terus settle domain sebab dah nak expired 11 Nov.
Sekarang dah renew, tak perlu risau lagi. YEAYY! :D


Sedikit info tentang 8Share:
8Share satu syarikat yang bagi peluang kepada kita untuk dapatkan pendapatan sampingan sambil online. Boleh KLIK SINI untuk daftar. Cara untuk dapatkan earning, rajinkan diri untuk share link atau iklan yang 8Share sediakan. Simple je! :D

Sila tonton video ini untuk yang tak yakin lagi dengan 8Share



Btw thank you 8Share ^^v

You Might Also Like

8 comments

  1. Tahniah FD..
    rajin FD share.. husna kalau share mesti payah punya nak lekat..huhu..

    ReplyDelete
  2. wahh best nyee..beli xperia pki duit nabung.. ;)mst rase syg kan ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah byk kali dah cash out 8Share ye :) murah rezeki FD.

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...

    jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. bestnye. Tiera mcm malas je benda2 mcm ni. hehe

    jemput join segmen
    http://talkdramalove.blogspot.com/2013/11/segmen-2-juara-mengomen-by-tiera-nordin.html

    ReplyDelete
  6. Akak malas nak share sebab tu earning tak banyak dari 8share. Dari yg lain2 banyak le... Chayyalah... !

    ReplyDelete
  7. Wow..byk nye..saya x de byk tu pun..tau x mcm ne nk letak iklan 8share kat web..ajar saya bole x

    ReplyDelete