Saturday, 12 October 2013

Baju Running Man dah sampaiii! ♥


Tengah hari tadi baru je dapat parcel. Tengok borang PosLaju, nama pengirim Sufi. Hmmm fikir-fikir, tak tau siapa yang pos. Terus koyak parcel :D


*kesian, muka kena paksa dengan FD*

Dapat baju Running Man! YEAYYY! ^^
Tak pasal-pasal baju saiz XS ni muat dengan Darlina. Apa lagi, berebut lah dengan dia.

Oh ya, baju ni pre order. Sufi dah buka order untuk second batch. Untuk yang nak beli tu, cepat-cepat order sebab limit 50 tempahan je yang Sufi ambik.

Boleh KLIK SINI untuk maklumat lanjut ye ;)


5 comments:

Marou Apple Hijau said...

muka layu je bergamba.. kena paksa ke tu..


recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

adrianna syaz said...

Comey model baju nih..hehe

Affy Afiqah said...

comel sangat walaupun muka terpaksa :D

Amer Amirah said...

comelnyaaaaaaaa :') first time tengok muka comel nihh..

sha dhira said...

wah... comelnya model. hehe.
oshem, baju RM. Teringin nk beli satu, tapi kalau ad yg bgi utk b'day present should be oshem sgt2. hehe