Saturday, 12 October 2013

Tempahan Baju I LOVE BLOGGING


Tempahan baju I LOVE Blogging dibuka!

Design baju korang boleh lihat di bawah ni, kelebihannya website ( boleh letak atas, tengah, bawah, depan ) korang akan di letakkan di baju korang. Jadi masa korang pakai baju ni orang akan tahu website blog korang ni dan ini salah satu cara nak tingkatkan trafic blog korang di carian Google.




Kalau korang berminat boleh buat tempahan melalui

Email : ftndiana@ymail.com
Facebook : Fatin Diana
No tel: 014 - 277 1924 (WhatsApp/WeChat)
014 - 309 4658 (SMS ONLY)
019 - 348 3807 Hairy

Saiz : XXS - 3XL ( unisex )
Warna : Putih ( tidak jarang tapi tebal ), hitam, merah, etc (sarankan putih )
Baju: Round neck
Harga lengan pendek : RM30
Harga lengan panjang : RM35
Harga baju berkolar: RM40
Harga termasuk kos penghantaran Semenanjung, Sabah & Sarawak ( PosLaju )

Ukuran bahu dan labuh baju
XXS = BAHU 35cm  LABUH 58cm
XS = BAHU 37cm  LABUH 60cm
S = BAHU 39cm  LABUH 62cm
M = BAHU 42cm  LABUH 64cm
L = BAHU 45cm  LABUH 66cm
XL = BAHU 49cm  LABUH 71cm
XXL = BAHU 53cm  LABUH 73cm
XXXL = BAHU 55cm  LABUH 75cm

Saiz kanak-kanak
28 = BAHU 32cm LABUH 46cm
30 = BAHU 33cm LABUH 47cm

Pilihan warna tshirt


*Entri copy paste dan diubah sedikit dari blog HazwanHairy. Boleh order dengan FD jugak kalau berminat dengan baju Blogger ni*

20 comments:

Marou Apple Hijau said...

wah cantik. nak oder la satu

Entri Baru Taip: Jom Jalan-Jalan - BBL, Nemo & Pulau Kapas

Farah Waheda Wahid said...

semoga mendapat sambutan yang menggalakkan adik... ^_^

Nurulhuda Abu Hassan said...

waaaahhhh ! mcm best jek. tp url; blog hda tuh bkn domain. so, mcm tak cantek pulok.

hda nak beli tp kene tunggu tukar domain dulu. hehe :D

hazwan hairy said...

gudluck fd...klo xnk ltk domain just nma pn boleh..

Diya Ariana said...

FD,saya nak tempah tapi tulis lain.boleh x?

Hafiz Fizmie said...

salam..izinkan sy berkongsi link dgn kamu ye..my blog lensaselebet.blogspot.com..apa yang baik kita kongsi bersama...sy akan masuk kan awk dlm blog list sy.tq

EjamOthman said...

menarik, semoga dapat sambutan jualan baju tersebut..

Sabrina SA said...

Lawanya :D

Yumida Huda said...

THANKS sudi join segmen Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

Shark Kay said...

bnyak pilihan kaler..
mmg terbaek..
boleh pilih kaler.
boleh letak link..
akan oder nnti.

Elih Japahar said...

Wah, boleh tahan...rasa berminat jugak beli baju ni..

tarmizi said...

Boleh tak tunjuk gambar yg dah siap 1 je

sayapunyastyle said...

macam best je kan. huhu. akan diorder nanti :)

deno said...

alahai belum sempat2 lagi akak post baju ni.. insyaallah .... :)

TeTo YakSa said...

wooooooooooo tertarik pulak hati ni.. hohoho

tenku butang said...

berapa rm 1

Aisha Fauzi said...

Cantik. Teringin nak order :3

Cik Wan Awr said...

simple dan cantik :)

mawar berduri said...

Cantik...nanti nak order jugak..

Amer Amirah said...

selamat berbisnesss !