Hadiah

Rezeki September #3

September 21, 2013


Baru je terima vector dari Izza Sakura semalam sebab
menang dalam Segmen Vector Percuma.


Boleh tengok senarai pemenang kat [SINI].

Memang nampak lain sebab gambar yang FD bagi tu macam susah nak di-vector-kan. Terlalu banyak warna dan background tu terlalu rumit. Apa pun terima kasih Izza sebab sudi vector-kan gambar FD! ^^
http://izza-sakura.blogspot.com/
https://www.facebook.com/blogMazniza



Tiket wayang KL Zombie dari KLIPS.
Thank you KLIPS! ^^
http://klips.my/

You Might Also Like

12 comments

  1. tahniah fd..wah bestnyer dpt tiket wayag..^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah fd :) cantik vector tu^^

    ReplyDelete
  3. Congrates kak :) Lawa Izzah buat. Btw saya ada jumpa sorang blogger ni suka buat vector jugak dia buat memang samaaaaa sangat I adore her. Ada follow blog dia tapi dah lupa xD

    ReplyDelete