Saturday, 21 September 2013

Rezeki September #3


Baru je terima vector dari Izza Sakura semalam sebab
menang dalam Segmen Vector Percuma.


Boleh tengok senarai pemenang kat [SINI].

Memang nampak lain sebab gambar yang FD bagi tu macam susah nak di-vector-kan. Terlalu banyak warna dan background tu terlalu rumit. Apa pun terima kasih Izza sebab sudi vector-kan gambar FD! ^^
http://izza-sakura.blogspot.com/
https://www.facebook.com/blogMazniza



Tiket wayang KL Zombie dari KLIPS.
Thank you KLIPS! ^^
http://klips.my/

12 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah...dah isi tabung nuff anda.

Norhasniza Khalid said...

wah.. tahniah dear...

Amer Amirah said...

tahniah akk :D wah kl zombie!!

HAJAR said...

tahniah FD... :)

Syuhada Salleh said...

tahniah ye..

hazwan hairy said...

tahniah...

NurainSuperr said...

tahniah , cantik la vector tu!

Eyma su said...

tahniah fd..wah bestnyer dpt tiket wayag..^_^

deno said...

tahniah fd :) cantik vector tu^^

tenku butang said...

wahh.. cantik vector tu FD

Hana Fatiha said...

Tahniah. Murah rezeki akak. :))

Aisha Fauzi said...

Congrates kak :) Lawa Izzah buat. Btw saya ada jumpa sorang blogger ni suka buat vector jugak dia buat memang samaaaaa sangat I adore her. Ada follow blog dia tapi dah lupa xD