IKLAN

Pulau Perhentian, maybe?

September 17, 2013



Sekarang ni dalam perancangan nak buat percutian dengan family. Geram gila bila tengok kawan-kawan post gambar bercuti kat Pulau Perhentian. Gila jeles k. Padahal FD dah tinggal kat Terengganu, kira dekat dah kot. Betul tak?
Laut biru, dah macam Pulau Krabi. Ni pun satu lagi jeles sebab tak dapat join Blogger pi Pulau Krabi bulan 4 ke 5 ntah. Tak ingat dah. Alaa, feeling-feeling macam kat Krabi je lah kat Pulau Perhentian tu. Hihi :D

FD siap buat wishlist baju dari Zalora yang FD nak guna untuk holiday akan datang dengan family tau. Nampak semangat tak? ^^ baju kat Zalora ni bikin FD juling mata nak pilih tau.

Kecewa sikit sebab kasut yang FD masukkan dalam list haritu dah out of stock. Kasut Convers, warna pink kuttt! :( gila rugi tak beli haritu. Sobsob T__T

Banyak barang BEST BUY di ZALORA MALAYSIA yang lawa dan menarik perhatian FD. Pakai masa holiday dengan family pun cun kot. Ekeke :3 lagi-lagi kalau dapat pakai baju Low Scoop Neck T-Shirt. Warna pun cantik, tak terang. Dulu masa FD nak beli baju, ada makcik ni kata "orang muda tak sesuai pakai baju terang-terang, tak lawa".

Huwaaarrrghhh! Nak pergi Pulau Perhentian!
Hujung tahun ni kena pergi jugak. Tak kira! Yang penting kena shopping dulu kat Zalora. Jenjalan kena lah pakai baju baru. Macam adik FD kata "kan artis". Haha, angkat bakul sendiri siutt


You Might Also Like

9 comments

  1. pulau perhentian memang destinasi percutian yang best... ^_^

    ReplyDelete
  2. pilihan yg tepat utk bercuti..
    hehe

    ReplyDelete
  3. saya rasa FD tak payah kot pergi sana sebab haritu saya dah pergi sana serius tak best orang putih je kat sana bogel pulak tuh lagi satu air teo RM1 tu dia jual RM12 gila kan tiket bot pulat RM70 seorang kalau untuk sarah tak kira kot kalau nak gi sana persiapan kena lengkap baju mandi,makanan sebab kat sana mahal gilooo dan lain2 lagi fd cuma prepare duit untuk bot je ;) heheh pengalaman nih kalau fd siap barang semua konfom best

    ReplyDelete
  4. teringin nak pergi...nanti buat la entry pasal trip FD kat sane...^^

    ReplyDelete
  5. pulau perhentian??? best3!! pulau perhentian ads lebih resort yg fd n family boleh buat pilihan, bukan semua mahal..

    ReplyDelete
  6. nanti buat lahh entry pengalaman ke sana. mcm best jaa!

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaa pergi Pulau Perhentian laut dia mesti cantik :D

    ReplyDelete

  8. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete