Monday, 30 September 2013

Photo Canvas dari Canvas D'Arte sangat SUPERB!


12 September, jam 2 petang FD terima parcel dari Canvas D'Arte yang menggunakan 
perkhidmatan kurier PosLaju.

Family photo
Parents and children ^^v

Saiz photo canvas ni 12x18 inch. Kiranya size sederhana. Ada banyak lagi size. Baca entri ni sampai habis untuk ketahui maklumat lanjut ye.
Harga - RM75/pcs **Kalau korang jenis kaki bodek, sure boleh dapat lagi murah :p
Material - 410gsm Poly Cotton Canvas (biasanya orang guna Pure Cotton Canvas tapi yang Canvas D' Arte punya ni upgrade dari Pure Cotton Canvas tu. Sangat berkualiti)
Proses untuk print photo canvas ni ambik masa dalam 2 hari. Hari ke 3 photo canvas ni akan dipos menggunakan perkhidmatan kurier PosLaju. Hari ke 4 atau ke 5 korang akan terima photo canvas tu. 

Sarah memang tak ngam dengan Darlina, tu pasal dia tutup muka Darlina :p

Lepas dapat photo canvas ni, FD dengan mak tengok material canvas ni dengan teliti. Seriously sangat berkualiti dan hasilnya sangat kemas. Sangat berpuas hati dengan servis Canvas D'Arte. Kerja yang kemas, cepat dan berkualiti!

Korang boleh rujuk kat SINI untuk jenis atau size photo canvas dan harga yang ditetapkan.

Ini contoh yang Canvas D'Arte hasilkan
Ini special sikit, split jadi 3 panel. Kreatif, bukan?

FD suka tengok Kufi Art on Canvas ni


Jangan ragu-ragu untuk tempah dengan Canvas D'Arte sebab mereka ni syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak 28 Ogos 2013 ;)
Untuk yang berminat tempah photo canvas dari Canvas D'Arte, sila layari laman web di bawah
atau hubungi mereka di talian berikut
Email - canvasdarte@gmail.com
No. tel - 0129806627 (Call/SMS/Whatsapp)

15 comments:

Eyma su said...

wah bestnyer...cantik plak tu buat gambar family..^_^

luqman zakaria said...

cantek..:)

HeNRieTTa JoSe said...

Chanteknye....thanks fd for the share....

♥ Lia Abdillah ♥ said...

bestnye akk :D

Budak Kampung said...

kami meme dah pengguna canvas photo ni =)

ezyra daniel said...

cantek gak kan gambar macam nie...
abg ipar photographer,,,so pernah dgr dia ckp pasal gmbr canvas nie

Cik Chokie said...

Subhanallah cantiknya. Waaaaaa :D

Hana Fatiha said...

gambo dya style-style. :)

Aisha Fauzi said...

Bestnyaaa. Comel je adik ikut muka kakak dia. Yang kakak pulak ikut muka mak hehe :p

Tasha Aqisha said...

salam... jemput join GA tasha...
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/09/awesome-giveaway-by-tasha-aqisha.html

hadiah: novel, top up, exco replica photocard, keychain,bracelet, keronsang mutiara sbah....
untuk pemenang utama anda bakal memiliki novel dan entri pilihan anda akan di muatkan dalam majalah online flip

join sekarang..

adrianna syaz said...

Boleh la try nnti ni

syuk meow said...
This comment has been removed by the author.
Puan Ida said...

shanteknye
tq share info ye
salam perkenlan dari ida ye
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no3584

Affy Afiqah said...

Cantik sangat semuanya, memang kemaas dan teliti hasilnya.
Yang split into 3 parts tu sangat kreatif, teringin nak order dari canvas d'arte untuk buat frame gambar family and gambar future wedding untuk install di rumah baru nanti. :)

deno said...

sangat2 cantik!!!!