Thursday, 12 September 2013

iPhone 5 atau iPhone 5c?


iPhone 5

Kini, anda boleh dapatkan iPhone baru 5 dari hanya RM1, 488 apabila anda daftar dengan pelan Celcom First Data mPro Plus pada RM88/bulan pada kontrak 24 bulan.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila ke web iPhone 5 RM1,488

atau

iPhone 5c

iPhone 5c Price in Malaysia:
The iPhone 5c Price without contract in USA is USD 549 for a 16GB model & USD 649 for a 32GB model. The iPhone 5c is yet to be launched in Malaysia but we estimate the price tag will be around RM1899 & RM2199 for a 16GB & 32GB model respectively.
Source: http://www.hokangtao.com/2013/09/iphone-5c-specs-photos-price-malaysia.html

Ehem! Tiba-tiba terasa nak pakai iPhone5c pulak sebab nampak comel, ada macam-macam warna. Kena lebih giat aktif dalam bisnes ni. Nak kumpul duit banyak-banyak. InsyaAllah, amin! :)

8 comments:

hazwan hairy said...

bila la blh pkai phone ni..haha

zaza nizam said...

kza pun org bgi iphone.. camne nk beli yg canggih cegini huhuh..

Marou Apple Hijau said...

amin..sempat lagi kalu nk usaha kuat beli ip 5c

Entri Terbaru: Jom Jalan-Jalan - BBL, Nemo & Pulau Kapas

♥ Lia Abdillah ♥ said...

iphone 5c ni ori ea??

Azwanie Hisham said...

Ipong5c lawa.. tapi 4s pun harga dah macam iphone5 ngan plan celcom..
4s pun dah upgrade macam 5c.. :)
4s pun boleh jer nak tukar2 casing kaler2.. hehe

tenku butang said...

ho.. yg ni yg kawan teman tergila2 kan tu kot

Hana Fatiha said...

wahh! kalau dapat nie, x tido mlm kott! :p

Aisha Fauzi said...

Besar nanti boleh jadi businesswoman :D