Berita

Harga minyak RON95 dan diesel meningkat 20sen

September 02, 2013


Harga RON95 dan diesel meningkat 20sen tengah malam nanti, 3 September 2013.
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak pada hari Isnin mengumumkan kenaikan harga minyak RON95 dan diesel sebanyak 20 sen bermula tengah malam ini. "Ini merupakan salah satu langkah rasionalisasi subsidi oleh kerajaan", kata beliau dalam sidang akhbar di sini, Isnin.

Itu yang dok kecoh kat Facebook, WeChat, Twitter. 
FD tahu hal ni sejak petang tadi dalam pukul 3 macam tu. Ada akak kat WhatsApp yang inform. Mula-mula dia kata tak sure. Lepas sejam dua, kecoh kat Facebook kata dah confirm harga minyak naik. 
Aigoo! Asyik nak naik je. Sekali-sekala turun lah. 
Jangan lepas ni kos penghantaran PosLaju pun naik sudah lah. Tak pasal-pasal hilang mood shopping nanti.

You Might Also Like

4 comments

  1. fuh penat beratur isi minyak tadi heheh by the way meh tgk entry baru

    http://lollista.blogspot.com/2013/09/percubaan-melukis-doodle.html

    ReplyDelete
  2. kite naik moto, malas nak beratur panjang2 mcm tu. moto isi rm5 je pun. hehe

    ReplyDelete
  3. Masatu kecoh betul. Bukak blog tengok dashboard semua story pasal minyak. Bukak facebook semua update status cakap pasal minyak. Debat sana sini T_T

    ReplyDelete