Family

Family Outing - Air Terjun Sekayu

September 23, 2013


Jumaat lepas pergi Air Terjun Sekayu. Ini pun last minute. Keluar dari rumah pukul 5, sampai sana pukul 6 petang. Sampai sana tengok ramai keluar sebab nak balik. Yang kitorang lagi mau masuk. Ekeke! Peduli?


Abah & Mak ^^


FD & Darlina

Fall in love with halfmoon shawl. Suka sangat pakai sebab tak macam shawl biasa, bila pakai terus melekat dan membuatkan muka nampak bulat. Halfmoon 2 tone shawl yang FD terima bulan Julai yang lepas [ENTRI], baru haritu nak pakai. Hee :D takpe, sini banyak jual halfmoon shawl, murah-murah pulak tu. RM15 je sehelai. Kat online shop jual mahal, RM25 tak termasuk pos lagi.
Printed top tu pulak beli kat Zalora, material soft cotton. SUPERB! Selesa sangat. Masa tu tengah sale, sehelai RM9. Gila murah, kan?
Pipi nampak tembam sebab berat naik beberapa kg. BENCI! T__T
Eh entri ni lari tajuk lah! Tiba-tiba cite pasal shawl dengan baju :p


Sarah yang sememeh baru bangun tidur. Merengek konon taknak mandi, sudahnya..


Main air jugak. Tapi nak dengan abang dia je. Sikit-sikit Yoi. Yoi je lah yang dia nak. Dengan abah taknak pulak. Ngade budak kecik ni.


Lepas seronok main air, dah tentu lah perut lapar minta diisi.
Tengok muka excited budak kecik dapat ais krim.

Tak puas sebenarnya pergi sana sebab sejam je.
Lain kali kena gerak awal dari rumah, maybe lepas Asar.

Kalau kat KL dulu ada Ulu Yam,
Sekarang kat Kuala Terengganu, ada Air Terjun Sekayu.
Pun boleh, kan? ^^

You Might Also Like

8 comments

  1. Sabtu lepas mandi Lata Sungai Sedim..balik terus sakit kepala..panas2 nie best sangat mandi sungai kan??hehehe

    ReplyDelete
  2. dh lame xg sekayu.. rindu nk piknik kat situ.. huhu

    kat giant ade halfmoon rm15.. lawo2..

    ReplyDelete
  3. Dah bertahun tak mandi air terjun..
    sumpah RINDU...

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pergi sekayu ... padahal tak jauh sgt pun...

    ReplyDelete
  5. muka FD dan Darlina dengan emak FD sama lea.. siyess..

    ReplyDelete
  6. Muka adik-beradik lebih kurang je haha nama pon siblings kan ^^ Muka saya dengan kakak lain sangat sorang ikut mak sorang ikut ayah xD

    ReplyDelete