Komisyen

Cek ke dua dari Nuffnang

September 10, 2013



Cek ke dua yang FD cash out 31 Julai yang lepas dah selamat sampai kat rumah tengah hari tadi, 10 September. Lama jugak tunggu cek ni lepas dapat payment advice melalui email. Lepas tu tengok ramai blogger duk update status kat Facebook kata cek dah sampai.

Cek pertama sebelum ni tak ambik gambar pun. Dapat je terus pergi bank. Nampak tak betapa kelam kabutnya bila dapat duit? Haha! xD [Entri Cek Pertama dari Nuffnang]

Sekarang ni tunggu cek pertama dari ChurpChurp pulak.

Berapa nilai yang ada, tak penting. Tapi ada peningkatan dari hasil yang pertama tu.
Rasanya setahun sekali je kot ada rezeki cash out kat Nuffnang.

Thank you Nuffnang! <3
http://www.nuffnang.com.my/

You Might Also Like

15 comments