Tuesday, 10 September 2013

Cek ke dua dari Nuffnang



Cek ke dua yang FD cash out 31 Julai yang lepas dah selamat sampai kat rumah tengah hari tadi, 10 September. Lama jugak tunggu cek ni lepas dapat payment advice melalui email. Lepas tu tengok ramai blogger duk update status kat Facebook kata cek dah sampai.

Cek pertama sebelum ni tak ambik gambar pun. Dapat je terus pergi bank. Nampak tak betapa kelam kabutnya bila dapat duit? Haha! xD [Entri Cek Pertama dari Nuffnang]

Sekarang ni tunggu cek pertama dari ChurpChurp pulak.

Berapa nilai yang ada, tak penting. Tapi ada peningkatan dari hasil yang pertama tu.
Rasanya setahun sekali je kot ada rezeki cash out kat Nuffnang.

Thank you Nuffnang! <3
http://www.nuffnang.com.my/

15 comments:

Mysara Ab Rahman said...

tahniah, alhamdulillah....

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, tahniah dan tumpang happy sama...

Che Siti Maryam said...

tahniah :)

Invisible Me said...

Banyak eh step lepas klik button cashout tu?

*orang tak pernah cashout lagi*

:)

Sally Yatiey said...

tahniah! :D

Puan Ezy said...

akk pon tgh gu cek dr nuffnang ni..
hihi

hana hadi said...

fuyooo setahun sekali.. hana beberapa tahun sekali baru cash out..hehe

Kin Naz said...

tahniah yer ^_^

Marou Apple Hijau said...

alhamdulilah..rezeki namanya


Entri Baru Update: Semua Besar Dengan Samsung Galaxy Mega 6.3

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

tahniah..

Mieya Atiera said...

tahniah :)

Nurfaezah Abdullah said...

Alhamdulillah rezeki ^^ save a little..

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah FD,, tahniah dari mama... rezeki tu..

Hana Fatiha said...

Hasil dari kesabaran. :))

Aisha Fauzi said...

Tahniah kak :)
Saya tak pernah cash out lagi baru ada RM 1.10 xD