Selamat Hari Raya Aidilfitri! ^^

August 14, 2013



Belum terlambat lagi untuk FD ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, kan? ;) rasanya ramai lagi yang masih dalam mood Raya. Banyak tak duit raya yang korang dapat? Untung lah budak-budak sekolah, dapat duit raya banyak. Yang besor ni dapat sikit je :3

Eh eh! FD nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri untuk semua umat Islam. Maaf kalau ada terkasar bahasa atau ada teguris hati sesiapa tanpa FD sendiri sedar sepanjang FD dalam dunia blog ni. Kira 0-0 lah ye ^^v

Baru la ni dapat update blog sebab takde masa nak update haritu. Busy sangat sampai langsung takde masa. Lagi pun tak bawa baby Vaio balik kampung. Online pun pakai phone je. Nasib baik ada line kat kampung. Lepas tu busy ulang alik Terengganu - Perak - Selangor - Perak - KL - Perak - Pahang - Terengganu. Pehh! Memang penat tapi seronok! Pahang tu tak dirancang sebenarnya. Tunggu next entri FD cerita apa yang jadi sepanjang seminggu ni :D

Selamat Hari Raya Aidilfitri! ^^v

You Might Also Like

3 comments

  1. selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin adik...

    ReplyDelete
  2. Uishhhh, jauhnyer psng2 raye...
    eh slmt hri raya :D

    ReplyDelete