Menang

Rezeki Ogos #5 ✔

August 27, 2013



Alhamdulillah, menang 5 keping shiseido black mask yang disponsor oleh Jom Singgah Shoppe dalam Holiday Giveaway by Nurin Aireen :)

Terima kasih penganjur dan sponsor! ^^v
http://nurinaireen.blogspot.com/
https://www.facebook.com/officialnurinaireen

http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe



Baru join malam tadi, dah menang RM10. Rezeki tak dapat nak dijangka, kan? :) Giveaway ni hari-hari ada seorang pemenang. Join lah sementara belum tutup. Klik je kat gambar tu.
Adik FD first time join benda ni, mana yang banyak share tu, dia lah :p kemain semangat. Moga dia ada rezeki jugak dalam giveaway tu :D

Terima kasih Bro Eyriqazz! ^^v
http://eyriqazz.com/
https://www.facebook.com/Eyriqazz



Dapat 2 tiket wayang filem The Purge. YEAYY! Tapiiiii, nak tengok kat mana. Terengganu takde panggung. Ada pun kat Kemaman. Kereta tak siap lagi, ada kat bengkel. Huwaaa! :( takpe, sekarang nak usaha dapatkan tiker KL Zombi pulak sebab ada Zizan ♥

Thank you KLIPS! ^^v


You Might Also Like

6 comments

  1. wah.wah..tahniah yer..semoga sentiasa murah rezeki selalu..amin :)..

    ReplyDelete
  2. haah. kat mesra mall ade panggung . tpi kat lain xde erk dkt terengganu??

    ReplyDelete
  3. Congrates congrates congrates ! :D

    ReplyDelete