Family

Percutian yang tak dirancang PART 2

August 18, 2013


Sambungan dari ENTRI INI

Sebelum balik Terengganu, singgah Lavender Garden, Cameron Highland.
RM5 per entry for adult
RM3 per entry for children (5 - 12 y/o)


Bergambar dulu sebelum masuk ^^


"ataaaakkk! jom ahh"
"akak nak tengok bunga"


Siblings ❤


Beli strawberry sebelum jalan-jalan tengok bunga :D






Muka FD first time makan buah strawberry, ihik! :3


Strawberry yang segar dari ladang! ^^

1 bunga RM2 :D






"Aya nak ambik gamba toyang2"

Ambik gambar pun takde yang senyum punya. Sombong betul budak kecik ni tau.

Tips: Sebelum nak ke Cameron, sila plan awal-awal dan bawa sweater yang tebal. Kat sana pagi, petang, malam sentiasa sejuk. Sangat menyesal cuma bawa cardigan. Huhu

Rasa macam nak pergi lagi! ^^

You Might Also Like

10 comments

  1. Besttnya .Comel la adik kak FD tu .

    ReplyDelete
  2. Jeless meh ! xdak OLE OLE ke ? huahaha

    ReplyDelete
  3. first time makan stawberi ? biar betoll ? yg lelaki tu abf FD ker ?

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya moments hikhik nak join jugak :D btw nak mintak akak jenguk komen sikit design baru blog paan :D supermonitor99.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya....mesti best sangat pegi sana...klau sy dpt prgi sna, nk berlari2 anak macam princes gitu...hehe

    ReplyDelete
  6. wahh seronoknya, ain tak pernah p cameron lagi T.T

    ReplyDelete
  7. Bahagianya tengok satu family haha ^O^

    ReplyDelete