Sunday, 18 August 2013

Percutian yang tak dirancang PART 2


Sambungan dari ENTRI INI

Sebelum balik Terengganu, singgah Lavender Garden, Cameron Highland.
RM5 per entry for adult
RM3 per entry for children (5 - 12 y/o)


Bergambar dulu sebelum masuk ^^


"ataaaakkk! jom ahh"
"akak nak tengok bunga"


Siblings ❤


Beli strawberry sebelum jalan-jalan tengok bunga :D






Muka FD first time makan buah strawberry, ihik! :3


Strawberry yang segar dari ladang! ^^

1 bunga RM2 :D






"Aya nak ambik gamba toyang2"

Ambik gambar pun takde yang senyum punya. Sombong betul budak kecik ni tau.

Tips: Sebelum nak ke Cameron, sila plan awal-awal dan bawa sweater yang tebal. Kat sana pagi, petang, malam sentiasa sejuk. Sangat menyesal cuma bawa cardigan. Huhu

Rasa macam nak pergi lagi! ^^

10 comments:

Asma Sah said...

Besttnya .Comel la adik kak FD tu .

Mojat Cerewet said...

Jeless meh ! xdak OLE OLE ke ? huahaha

Marou Apple Hijau said...

wow...cantiknya..
rm2? murahnya


My recent post : Coolkan Blog Dengan CoolBlog

Aliyaa said...

first time makan stawberi ? biar betoll ? yg lelaki tu abf FD ker ?

farhan irfan said...

wahh bestnya moments hikhik nak join jugak :D btw nak mintak akak jenguk komen sikit design baru blog paan :D supermonitor99.blogspot.com

Nasuha said...

wah cantiknya....mesti best sangat pegi sana...klau sy dpt prgi sna, nk berlari2 anak macam princes gitu...hehe

NurainSuperr said...

wahh seronoknya, ain tak pernah p cameron lagi T.T

Fienazzuki said...

wah...seronok lah dia ...:)

Hana Fatiha said...

Sarah sentiasa comell! :*

Aisha Fauzi said...

Bahagianya tengok satu family haha ^O^