Pemenang Segmen Saya Nak Duit Raya!

August 14, 2013



Maaf lambat umum. Tak payah nak intro sangat lah, kan?
Terus umum je. Bukan korang baca pun :p
Betul tak? Hihi tau sangat dahhh

Klik SINI untuk tengok nombor bertuah korang

Duit Raya RM20 [TUNTUT SINI]
88

Topup RM10 [TUNTUT SINI]
100

Kain batik dari Indonesia [TUNTUT SINI]
38

Tudung bawal dari Indonesia [TUNTUT SINI]
67

Pashmina [TUNTUT SINI]
74, 30

Topup RM5 [TUNTUT SINI]
25

Topup RM5 [TUNTUT SINI]
15, 92

Topup RM5 [TUNTUT SINI]
54

Topup RM5 Maxis/Celcom [TUNTUT SINI]
2


Tahniah kepada pemenang! :D
Bagi details untuk tuntut hadiah kat sponsor:

Duit Raya / Topup
Nama:
Jenis rangkaian: Maxis/Celcom/Digi
No akaun: (Maybank/CIMB)
No bertuah serta link:


Barangan pos
Nama:
Alamat:
No tel:
No bertuah serta link:
Hadiah yang dimenangi:


Dah menang tu, jangan lupa ucap terima kasih kat sponsor ;)
Yang tak menang tu, jangan sedih-sedih tauuu. FD akan buat giveaway lagi lepas ni, sebab ada beli something masa pergi Cameron haritu ^^v

You Might Also Like

10 comments

  1. Alhamdulillah, menang topup. No. 15. Tahniah kepada pemenang yg lain.

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua winners :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada para pemenang... tumpang happy untuk mereka...

    ReplyDelete
  4. alaaa , tak menang ... hmm , bukan rezeki saya :( apa-apapun , tahniahh kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  5. xde rezeki U.U

    Kak jemput join!

    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    ReplyDelete
  6. xmenang..^^ xde rezewki le tu.. huhu

    ReplyDelete
  7. tak ada rezeki..tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah :) thanks cik FD dan cik NS. bila menang topup rm5.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, mekasih FD dan jugak sponser yg baik hati :)

    ReplyDelete