Tuesday, 20 August 2013

Kad Raya dari Blogger #3


Kad Raya ni FD terima sebelum balik kampung haritu.
Kiranya 2 3 hari sebelum Raya lah ;)


Kad Raya serba biru dari kak Hawa Syazana
http://superdreamland.blogspot.com/
https://www.facebook.com/HawaSyazana


Kad Raya handmade dari Rietta
http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/


Kad Raya dari si kembar (kembar nama je :p), Fatin Umira
http://keranaakumalu.blogspot.com/
https://www.facebook.com/KeranaAkuMaluBlogspot


Kad Raya doodle dari Nabihah Ahmad :)
http://nabihahj0urnal.blogspot.com/
https://www.facebook.com/nabihahj0urnal


Kad Raya dari Nurul Hasya
Maaf ye. FD tak jumpa blog awak T_T

Terima kasih sudi bagi dan exchange kad Raya dengan FD ^^v

8 comments:

Mojat Cerewet said...

mojat punye kad raya ada dapat tak ?

Norhasniza Khalid said...

banyaknya kad raya dia dapat.. jeles mama,, tahun depan bagi mama tau FD.. hihi

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

Sally Yatiey said...

Best2 ;D hee

luqman zakaria said...

seronoknye still lg dpt kad raye..luqman raye tahun nih xde pon..huhu..tahun lepas ade gk..

HeNRieTTa JoSe said...

byknye...chantek semuanya...

Mirah Graphic said...

hehe kembar nama . alhamdulillah sampai juagk :D

Hana Fatiha said...

smua kad comell-comell. :))