Sunday, 4 August 2013

Hadiah birthday dari Blogger


Terharu bila ada blogger yang sudi bagi hadiah sempena hari lahir FD pada 27 Julai yang lepas. Maklum lah, dah lama tak dapat hadiah birthday ni. Terasa macam dah berumur pulak. Padahal baru 15 tahun :p siapa yang percaya umur FD 15 tu, terima kasih ye :3 HAHA! :D


Sling bag hadiah daripada adik Tampawan.
Haritu memang tunggu parcel dari adik Tampawan sebab dia ada minta details FD. Excited gila k nak tunggu hadiah masa tu. Ekeke. Sling bag ni cantik, jenis kait punya. Yang specialnya ada "FD" kat tengah tu, warna pink yang penting. Hee :D

Terima kasih adik Tampawan! ^^v
http://tampawan.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Tampawan-Here-BLOG/127059557476525



Bantal felt dengan birthday card dari Cik Eymasu.


Ehem! Sarah pun dapat jugak tau. Hihi!

Dari Eymasu ni memang surprise! Sebab dia takde pulak minta alamat rumah FD ke apa ke. Tup tup ada parcel dari Eymasu. Terkejut jugak masa tu. Terus koyak bungkusan tu, tengok-tengok je ada bantal tulis Happy Birthday Fatin Diana. Tengok full view bantal, lagi bertambah terkejut sebab ada DOMO. Yeayyy! Eymasu tahu-tahu je tau febret FD.

Tengok ada lagi satu bantal, tulis Sarah Comel. Sah lagi satu bantal tu untuk adik FD, Sarah. Bila FD kata Sarah punya, Sarah geleng sambil kata "tu atak punye!". Sarah pun tau FD minat DOMO. Bila FD tunjuk ada huruf S, baru dia nak. Sarah tau huruf S tu nama dia :D


Terima kasih Eymasu! ^^v
http://www.eymasushoppe.blogspot.com/
https://www.facebook.com/eymasushoppe
http://www.eymasu.blogspot.com/
https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft

14 comments:

Tampawan said...

hikhik terharu hukhuk hahaha

Fiqa Nsz said...

wah syoknya!. hadiah dr fiqa jek sikda. hehe sik sempat pos..tunggu thun dpn la jwbnya. haha

ezyra daniel said...

waa bestnye dapat hadiah dari blogger lain.
:)

Eyma su said...

hehe..selamat sampai..cuma lambat sikit..sepatutnya cepat..pos laju jadi pos lambat..hehe..^_^

Arni Amiera said...

Hehe , bestlah akak

hana hadi said...

bestnya dapat hadiah..

Nur Aqilah said...

bestnya dpt hadiah.

Zahidah Wahid said...

seronoknya dapat hadiah...
http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

Aina Sofea said...

saya memang ada niat nak kasi hadiah .. tapi tak tahu alamat akak la pulak . hikhok ... bestla kan ... masa bufday , dapat hadiah dari kawan blogger .. :') jeles kay .. huhuu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

cantiknya header....
alangkah bahagia kalau ada org sudi hias blog leeza. heeeeeeeeee

Nur Irdina said...

Beruntungnye dapat hadiah daripada blogger . Mesti seronok ! :D

Arni Nazira said...

Untunglah akak :D

Hana Fatiha said...

comel jaa domo tuu. :)

Aisha Fauzi said...

Wahhh bestnya dapat surprise hadiah birthday ! :D