IKLAN

Eymasu and World Craft

September 08, 2013


eymasu and world craft
Eymasu and World Craft menjual barangan kraf dari yang diperbuat dari kain felt dengan harga yang berpatutan.

Antara tempahan yang pernah dihasilkan


Keychain Blogger dan Facebook



Bantal Instagram


Keychain love (boleh request nama)


Customize keychain (boleh request design lain)


Customade brooch

Harga? Jangan risau.
Yang pasti murah dan berbaloi ^^v


Untuk membuat tempahan, boleh rujuk di laman web ini
http://eymasu.blogspot.com/p/order.html

Sebelum tempah tu, sila baca terma dan syarat ;)
http://eymasu.blogspot.com/p/terma-dan-syarat.html

Klik link dibawah untuk tengok lebih banyak kraf
KLIK SINI


You Might Also Like

16 comments

  1. Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
    Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
    Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
    Akhir kata, thanks again, bloggers!

    ReplyDelete
  2. kiut benar..boleh letak muke sendiri x..eh!!..haha..

    ReplyDelete
  3. yg ni FD punya bisnes on9 kan? bukan org lain kan?

    ReplyDelete
  4. wahh.. comelnya... pandai dia buat... cute je

    ReplyDelete
  5. comel pula tgok =) pndai bt..mmg kreatif la hu3..

    ReplyDelete
  6. kiut la FD
    comel pulak tgk hasil kain felt nih

    THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak penyertaan korang:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-tinggalkan-url.html

    ReplyDelete
  7. http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html Jom join ! tempat pertama dapat top up RM5 Maxis! ^_^

    ReplyDelete
  8. Alahaii comel-2 je keychain geram tengok :) Lagi yang keychain burung hantu dengan social network tu >,<

    ReplyDelete