PPS

Produk Sophie Secret OUT OF STOCK!

July 10, 2013


OUT OF STOCK!

Sophie Stem Cell berperisa epal hijau

Kesan / kebaikan Sophie Stem Cell:

  • Menambah daya tahan badan
  • Mengurangkan dan mencegah sel cancer
  • Meningkatkan metabolisma tubuh
  • Mengurangkan ghout
  • Menstabilkan kandungan gula dalam darah
  • Mengurangkan kolestrol
  • Mencantikkan kuku, rambut, kulit dan segala aset wanita
  • Menambah tenaga
  • Mengurangkan migrain
  • Menambah neutral oksigen di dalam tubuh
  • Menstabilkan tekanan darah dalam tubuh badan
  • Meningkatkan daya ingatan
  • Meningkatkan anti aging system
  • Mengurangkan asma dan penat


HARGA: 1 KOTAK (15 sachet) RM180 SM / RM190 SS
+ FREE SHAKER
+ FREE 1 pcs Cup Water Facial Mask
+ FREE 15 biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 pcs Sabun Susu Beras
+ FREE 3 paket Skrub Beras
+ FREE 3 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 2 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 2 pcs Shiseido Vital Perfection WHITE mask
+ FREE 1 pcs Japanese Cherry Blossom Mask


Sophie Shape berperisa coklat

Kesan / kebaikan Sophie Shape:

  • Membakar lemak
  • Mengurangkan selulit
  • Menambah tenaga
  • Menganjalkan tubuh
  • Mengurangkan selera makan
  • Melawaskan pembuangan najis
  • Mencerna saluran najis
  • Meningkatkan tanaga badan

ATURAN:-
1 SACHET SOPHIE SHAPE (SELEPAS SARAPAN)
1 SACHET SOPHIE STEM CELL (SELEPAS MAKAN MALAM)

Cara-cara penggunaan:
BANCUH 1 SACHET KE DALAM 100ML ATAU SECAWAN AIR MINERAL ATAU AIR SUAM. KACAU DAN MINUM SELEPAS SARAPAN PAGI BAGI SOPHIE SHAPE DAN SELEPAS MAKAN MALAM BAGI SOPHIE STEM CELL. ALAMI KEBERKESANAN DALAM MASA HANYA 10 HARI PENGAMBILAN.
DAPATKAN KULIT & BENTUK BADAN IDAMAN HANYA DENGAN PENGGUNAAN SOPHIE STEM CELL & SOPHIE SHAPE. KEBERKESANAN DAPAT DILIHAT DALAM MASA 10 SAHAJA. KULIT YANG KIAN BERSIH, PUNGGUNG YANG ANJAL DAN BUAH DADA YANG MANTAP!

Testimoni pelanggan

HARGA
1 KOTAK RM180 S/M / RM190 S/S
+ FREE SHAKER
+ FREE 1 pcs Cup Water Facial Mask
+ FREE 15 biji Vitamin Rambut
+ FREE 1 pcs Sabun Susu Beras
+ FREE 3 paket Skrub Beras
+ FREE 3 paket Skrub Kacang Hijau
+ FREE 2 pcs Shiseido Vital Perfection BLACK mask
+ FREE 2 pcs Shiseido Vital Perfection WHITE mask
+ FREE 1 pcs Japanese Cherry Blossom Mask


Beza produk Sophie Shape dgn Sophie Stem Cell :
- Sophie shape produk pelangsingan badan
- Sophie stem cell tu produk kecantikan anti penuaan utk kulit cantik dan sihat mencegah kanser dll


Beli 1 set (Sophie Stem Cell & Sophie Shape) dengan harga PROMOSI!
RM340 SM / RM350 SS
Kos penghantaran adalah PERCUMA!


Berminat? Inbox FD kat [PAGE/FACEBOOK]
atau
email ke [ftndiana@ymail.com]
For fast reply: 014-277 1924 (SMS/WhatsApp)
014-309 4658 (SMS)

Testimoni dari duta Sophie Secret, Tasha Manshahar

PENGAKUAN TASHA MANSHAHAR

Assalamualaikum
Saya nak share kegembiraan dengan semua pengguna dan bakal pengguna produk Sophie Secret. Sebelum ni saya memang mengalami masalah kulit berminyak dan jerawat. Saya rasa tak confident nak keluar rumah kalau tak pakai makeup sebab parut2 jerawat pun banyak. Saya rasa sangat terganggu sebab saya kerap keluar membuat persembahan. Isnin hingga jumaat saya sibuk dengan kuliah. Setiap hujung minggu pula jadual saya padat dengan show promosi dan sebagainya. Rasa malu bila orang ajak bergambar kerana bimbang mereka nampak kulit saya yg tak flawless dan lesu. Sy pernah try beberapa supplement sebelum ni untuk atasi masalah kulit dan juga keletihan yang saya alami. Sejujurnya pada awalnya saya tak letakkan harapan terhadap sophie secret untuk bantu atasi masalah saya kerana saya takut kecewa sekiranya produk ni tak berkesan. Tapi saya ikhtiar dan tawakal. Jadi saya amalkan sophie shape dan stem cell 1 uncang setiap hari. Memang ajaib ! Kurang sebulan saya dah nampak perubahan yang positif. Kulit saya kurang berminyak, jerawat mula berkurangan, parut2 juga semakin pudar. Gembiranya tak terkata sebab saya memang rasa lebih yakin dengan kulit saya sekarang walau tanpa makeup. Tak payah pakai krim atau bedak pun saya rasa yakin nak keluar rumah. Bukan itu sahaja, kulit saya pun lebih cerah. Ramai orang tegur perubahan kulit saya yang lebih lembut sihat dan cerah. Saya tak rasa lesu lagi. Walaupun jadual padat saya masih bertenaga. Seronok tak terkata amalkan produk sophie secret ! Rasa pun sedap. Saya rasa semua dekat luar sana kena cuba sophie secret. Benda baik kita kena kongsi, betul tak?
saya sertakan dengan gambar testimonial supaya anda semua boleh lihat perubahan kulit saya dengan lebih jelas. Terima kasih sangat2 kepada kak sophie sebab kenalkan produk ni dekat Tasha. Inilah produk yang mampu selesaikan masalah kulit Yang Tasha alami selama ni dan dalam masa yang sama mengatasi masalah kelesuan serta memberi kecergasan setiap hari. Thanks alot !

You Might Also Like

3 comments

  1. kesan jelas ketara disitu.. FD, ada Flower Mask from dian pixy x

    ReplyDelete
  2. Wahh mesti bagus produk ni kan. Artis cantik Tasha Manshahar pon dah cuba :) Ada perisa pulak tu bagusnya ^^

    ReplyDelete