Pemenang Syawal Giveaway by Syazlia & FD

July 27, 2013




Alhamdulillah berakhirlah sudah Syawal Giveaway by Syazlia & FD yang berlangsung selama seminggu ini. First of all, terima kasih bebanyak kepada 164 peserta sebab sudi join Giveaway kedua yang kami anjurkan. So......... here are the winner.


Entry kreatif - FD
32. http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html - Peplum tribal
157. http://diyasesame.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html - Peplum tribal
135. http://umikasum.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html - Skirt lycra

Pemenang random (SEMAK NOMBOR ANDA DISINI) :

Pashmina - Mai Nurul Atika
27

Peplum Tribal - FD
11

Shawl - FD
66

Brooch - Zatielicious
87, 100, 114

Duit Raya rm20 - Fatyn
3, 16

Topup RM10 - Liyana
46, 52

Topup rm5 - FD
78, 144, 163

And yeah congrats kepada yang menang! Kepada para pemenang, korang boleh tuntut hadiah korang dari cik sponsor yang dah kami nyatakan. Tarikh last for tuntut is hari Selasa. If ada apa-apa masalah boleh beritahu dekat sini.

Kepada yang menang barangan pos, hantar detail macam yg dekat bawah ni -
Nama:
Link penyertaan:
Hadiah:
Alamat:
No telefon:
Kepada yang menang topup, hantar detail macam yg dekat bawah ni -
Nama:
Link penyertaan:
No telefon: 
Sekali lagi tahniah diucapkan kepada para pemenang and thank you so much yang sudi memeriahkan ga ni. Tak lupa jugak pada cik sponsor yang baik hati sponsor hadiah untuk GA kali ni.

You Might Also Like

18 comments

  1. sikda rezeki. hehe
    tahniah pemenang bertuah :)

    ReplyDelete
  2. Takde rezeki nampaknya kat sini.. Anyway, tahniah kepada semua pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ada rezeki untuk kali ini :)
    No. 46 :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. rezeki di sini.. Terima kasih FD.. Dan tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

    ReplyDelete
  5. aduhai..hadih FD mesti tak kena kena..hish2..hehe..tahniah pemenang..^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah buat pemenang, akak x join, huu

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. rezekii.. kat sini :D
    no 114 :)
    tengs sayang buat GA ni

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah, thanks. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...thanks bebyk
    tahniah pd pemenang lain gak

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, menang! Weee~ Thanks Kak FD. Tahniah jugak utk pemenang lain :3

    ReplyDelete