Saturday, 27 July 2013

Pemenang Syawal Giveaway by Syazlia & FD




Alhamdulillah berakhirlah sudah Syawal Giveaway by Syazlia & FD yang berlangsung selama seminggu ini. First of all, terima kasih bebanyak kepada 164 peserta sebab sudi join Giveaway kedua yang kami anjurkan. So......... here are the winner.


Entry kreatif - FD
32. http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html - Peplum tribal
157. http://diyasesame.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html - Peplum tribal
135. http://umikasum.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html - Skirt lycra

Pemenang random (SEMAK NOMBOR ANDA DISINI) :

Pashmina - Mai Nurul Atika
27

Peplum Tribal - FD
11

Shawl - FD
66

Brooch - Zatielicious
87, 100, 114

Duit Raya rm20 - Fatyn
3, 16

Topup RM10 - Liyana
46, 52

Topup rm5 - FD
78, 144, 163

And yeah congrats kepada yang menang! Kepada para pemenang, korang boleh tuntut hadiah korang dari cik sponsor yang dah kami nyatakan. Tarikh last for tuntut is hari Selasa. If ada apa-apa masalah boleh beritahu dekat sini.

Kepada yang menang barangan pos, hantar detail macam yg dekat bawah ni -
Nama:
Link penyertaan:
Hadiah:
Alamat:
No telefon:
Kepada yang menang topup, hantar detail macam yg dekat bawah ni -
Nama:
Link penyertaan:
No telefon: 
Sekali lagi tahniah diucapkan kepada para pemenang and thank you so much yang sudi memeriahkan ga ni. Tak lupa jugak pada cik sponsor yang baik hati sponsor hadiah untuk GA kali ni.

18 comments:

Cik Fie said...

tahniah buat pemenang ;)

Fiqa Nsz said...

sikda rezeki. hehe
tahniah pemenang bertuah :)

Princess Syazliyana said...

tahniah pemenang..

Nisha said...

Tahniah ^_^

Rosmiza Ali said...

Takde rezeki nampaknya kat sini.. Anyway, tahniah kepada semua pemenang! ^_^

Nurfatin Liyana said...

Alhamdulillah ada rezeki untuk kali ini :)
No. 46 :)

Invisible Me said...

Tahniah pemenang

Anis Zahidi said...

tahniah pemenang :)

Hawa Syazana SD said...

Alhamdulillah.. rezeki di sini.. Terima kasih FD.. Dan tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

Eyma su said...

aduhai..hadih FD mesti tak kena kena..hish2..hehe..tahniah pemenang..^_^

NaZiRaH @ Ezyra said...

tahniah buat pemenang, akak x join, huu

cik amal said...

alhamdulillah.. rezekii.. kat sini :D
no 114 :)
tengs sayang buat GA ni

zaza nizam said...

tahniah yg menang^^

Diyana Hani said...

tahniah kepada pememang...

Anis said...

alhamdulilah, thanks. :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah...thanks bebyk
tahniah pd pemenang lain gak

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Alhamdulillah, menang! Weee~ Thanks Kak FD. Tahniah jugak utk pemenang lain :3

Hafiza AizZawa said...

tahniah pd pemenang..