Pemenang Mid Year Giveaway by FD

July 14, 2013 Fatin Diana 23 Comments


winner | via Facebook
Alhamdulillah, Mid Year Giveaway berjalan dengan lancar. Tadi silap tengok senarai peserta. Ada double link. So total semua peserta 230. Terima kasih ye semua sebab sudi join :)

Ehem! Sebelum FD umum pemenang Mid Year Giveaway, peserta diminta untuk semak nombor bertuah korang terlebih dahulu ye :)
TEKAN SINI!


Plush toy LINE by FD [PM]
164

Baju tribal by FD [PM]
72

Felt bookmark by Izzat Syahir [PM]
176, 29, 43

Button badge by Ayna [PM]
195, 23, 6, 13, 9

Novel by Adib Veron [PM]
74

Note book by Nur Syarafana [PM]
41, 1

Iwani Cotton Shawl by My Bawal Project [PM]
7, 3, 116, 222, 10

Kerongsang by Syiera Saad [PM]
11, 199

Fantabulous Facial Scrub & Masker bernilai RM70 by Lip Secret [PM]
34

Bookmark + sticker by Shida [PM]
57, 60, 71, 82, 99

Shiseido mask by Shida [PM]
123, 229

Tanak Powder by Syiela [PM]
203

Sabun susu beras by Syiela [PM]
184, 211, 92, 87

Topup RM3 by Malihah [PM]
134

Topup RM5(Celcom) by Nur Zahirah [PM]
146

Topup RM5(Celcom/Maxis) by Nur Nabilah [PM]
159

Topup RM5 by Aina Marsya [PM]
230

Cover timeline / header by Aina Marsya [PM]
106, 120, 126

Shawl by De' Apple [PM]
193

Inner bunga by Shawl's Gallery [PM]
32

Plain pashmina by Shawls Gallery [PM]
163


Nombor korang terkena? TAHNIAH! :D sila inbox sponsor laju-laju!
Tempoh tuntut hadiah cuma selama seminggu.

Sila bagi nama, alamat dan no tel untuk urusan pengeposan.
Untuk yang menang topup, cuma bagitau korang pengguna rangkaian apa.
Oh ya, jangan lupa mention korang pemenang dalam Mid Year Giveaway yang dianjurkan oleh Fatin Diana :) lagi satu, jangan lupa ucapkan terima kasih kat sponsor tau.

Yang tak menang, jangan sedih ye. Tunggu next GA, FD akan ber-partner dengan Syazlia macam dulu. Kali ni banyak hadiah gempak. Boleh buat baju Raya tauu :p
Sponsor tak ramai, so automatik syarat pun tak berat mana. Senang lah untuk korang join nanti. Ye dak? Hehe :D so tunggu je masa untuk kitorang publish GA terbaru ye ;)

You Might Also Like

23 comments:

tahniah kepade pemenang..

Eyma su said...

tahniah yg menang..sipi2 jer..hehe..^_^

Anis Shahira said...

cepat-cepat buka sebab nak tau pemenang. tapi tak ada rezeki.. tak apa la.. btw, congrats untuk yang menang. ;)

Adam Faiz said...

Alhamdulillah menang :') thanks Kak FD hehe..

alhamdulillah.. tercalon sebagai pemenang .. :D .. thanks FD

Setiasmile said...

alhamdulillah.. menang...

Fya Pelangi said...

krikkk krikkk. tkpe lha. tkde rzeki. tahniah pd yg menang :)

Am_Mir said...

tahniah!! ^^

Nur Aqilah said...

sdeynya xmng. sob3. huhu
bw, tahniah pd pemenang. :)

Nurin Aireen said...

Alhamdulillah terima kasih ye :) tahniah semua

boni kacak said...

270 peserta?? wah.. ramainya.. tahniah kepada pemenang :)

Fiqa Nsz said...

takde rezeki hee. tahniah pemenang lain :)

cik amal said...

tahniah pada pemenang

BoB said...

Ade rezeki.....tq FD....tahniah utk smua.... :)

Yumida Huda said...

tahniah buat semua pemenang

nicosikura said...

Alhamdulillah ^_^
thanks Fatin Diana... =)

zeera rahman said...

Xde rezeki...huhu..tahniah

tahniah pada pemenang....rezeki bulan ramadhan :)

Amer Amirah said...

xde rezeki , :) tahniah kt pemenang :)

tahniah pemenang ;)

Amy Pdzy said...

yayyy! akhirnya menang jugak .. thanks FD & sponsor :)

yeay ! nabila menang ! thanks fd and sponsors .. tahniah kpd semua pemenang ^^

leogurl94 said...

Alhamdulillah menang . Baru perasan >.<