Pemenang Mid Year Giveaway by FD

July 14, 2013


winner | via Facebook
Alhamdulillah, Mid Year Giveaway berjalan dengan lancar. Tadi silap tengok senarai peserta. Ada double link. So total semua peserta 230. Terima kasih ye semua sebab sudi join :)

Ehem! Sebelum FD umum pemenang Mid Year Giveaway, peserta diminta untuk semak nombor bertuah korang terlebih dahulu ye :)
TEKAN SINI!


Plush toy LINE by FD [PM]
164

Baju tribal by FD [PM]
72

Felt bookmark by Izzat Syahir [PM]
176, 29, 43

Button badge by Ayna [PM]
195, 23, 6, 13, 9

Novel by Adib Veron [PM]
74

Note book by Nur Syarafana [PM]
41, 1

Iwani Cotton Shawl by My Bawal Project [PM]
7, 3, 116, 222, 10

Kerongsang by Syiera Saad [PM]
11, 199

Fantabulous Facial Scrub & Masker bernilai RM70 by Lip Secret [PM]
34

Bookmark + sticker by Shida [PM]
57, 60, 71, 82, 99

Shiseido mask by Shida [PM]
123, 229

Tanak Powder by Syiela [PM]
203

Sabun susu beras by Syiela [PM]
184, 211, 92, 87

Topup RM3 by Malihah [PM]
134

Topup RM5(Celcom) by Nur Zahirah [PM]
146

Topup RM5(Celcom/Maxis) by Nur Nabilah [PM]
159

Topup RM5 by Aina Marsya [PM]
230

Cover timeline / header by Aina Marsya [PM]
106, 120, 126

Shawl by De' Apple [PM]
193

Inner bunga by Shawl's Gallery [PM]
32

Plain pashmina by Shawls Gallery [PM]
163


Nombor korang terkena? TAHNIAH! :D sila inbox sponsor laju-laju!
Tempoh tuntut hadiah cuma selama seminggu.

Sila bagi nama, alamat dan no tel untuk urusan pengeposan.
Untuk yang menang topup, cuma bagitau korang pengguna rangkaian apa.
Oh ya, jangan lupa mention korang pemenang dalam Mid Year Giveaway yang dianjurkan oleh Fatin Diana :) lagi satu, jangan lupa ucapkan terima kasih kat sponsor tau.

Yang tak menang, jangan sedih ye. Tunggu next GA, FD akan ber-partner dengan Syazlia macam dulu. Kali ni banyak hadiah gempak. Boleh buat baju Raya tauu :p
Sponsor tak ramai, so automatik syarat pun tak berat mana. Senang lah untuk korang join nanti. Ye dak? Hehe :D so tunggu je masa untuk kitorang publish GA terbaru ye ;)

You Might Also Like

23 comments

  1. tahniah yg menang..sipi2 jer..hehe..^_^

    ReplyDelete
  2. cepat-cepat buka sebab nak tau pemenang. tapi tak ada rezeki.. tak apa la.. btw, congrats untuk yang menang. ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah menang :') thanks Kak FD hehe..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. tercalon sebagai pemenang .. :D .. thanks FD

    ReplyDelete
  5. krikkk krikkk. tkpe lha. tkde rzeki. tahniah pd yg menang :)

    ReplyDelete
  6. sdeynya xmng. sob3. huhu
    bw, tahniah pd pemenang. :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah terima kasih ye :) tahniah semua

    ReplyDelete
  8. 270 peserta?? wah.. ramainya.. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  9. takde rezeki hee. tahniah pemenang lain :)

    ReplyDelete
  10. Ade rezeki.....tq FD....tahniah utk smua.... :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah ^_^
    thanks Fatin Diana... =)

    ReplyDelete
  12. tahniah pada pemenang....rezeki bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  13. xde rezeki , :) tahniah kt pemenang :)

    ReplyDelete
  14. yayyy! akhirnya menang jugak .. thanks FD & sponsor :)

    ReplyDelete
  15. yeay ! nabila menang ! thanks fd and sponsors .. tahniah kpd semua pemenang ^^

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah menang . Baru perasan >.<

    ReplyDelete