Tuesday, 9 July 2013

Nak Projek Raya RM10,000?


Assalamualaikum,

Siapa Mahu Buat Duit 
RM10,000 Sebelum Raya?

Raya dah nak dekat. Banyak keperluan yang kita kena beli. Biasanya setiap keluarga berhabis RM1000 hingga RM3000 special berbelanja untuk raya.

Pasti anda pun begitu. Bro Haszoor baru sahaja lancarkan satu peluang bagaimana anda boleh buat duit RM10,000 sebelum raya!
Ya, RM10,000 sebelum raya!

8 sebab kenapa anda wajib sertai projek raya RM10,000 yang bro Haszoor tawarkan.
#1 - Ianya kerja mudah. Kami panggil dropship. Tugas anda hanya promosikan produk sahaja. Beliau sudah sediakan semuanya. Bungkus & Pos produk akan dilakukan oleh pihak beliau.
#2 - Target beliau jelas, mahu RM10,000 sebelum raya. Kalau dapat alhamdulillah, kalau tak dapat pun bukan masalah besar sebab kalau anda tak sertai...memang confirm tak dapat. Kalau join, anda ada PELUANG!
#3 - Semua produk yang disediakan sangat hot dan mudah dijual. Ianya telah terbukti! Beliau tidak mahu anda jual produk yang tak laku. Beliau mahu kita semua buat duit sama-sama. Baru syok!
#4 - Segala ayat promosi telah beliau sediakan. Jika sebelum ini anda tidak tahu nak promote, beliau dah sediakan untuk anda. Copy paste sahaja teknik tersebut. Ulang sekali lagi... COPY PASTE SAHAJA!
#5 - Keuntungan setiap produk juga cukup tinggi. Ada untung RM50, ada untung RM30, RM40. Semua produk yang kita akan jual bawah harga RM300 dipasaran. So mudah untuk dapat pembeli!
#6 - Antara produk hot ialah, Pen Al-Quran Digital, Minyak Kasturi Syifa, Produk Kuruskan Badan, Produk Cantikkan Kulit. Semua produk ni memang confirm hot bila tiba bulan ramadhan & musim raya.
#7 - Projek akan diteruskan sehingga lepas raya. Ya, beliau bukan sahaja nak anda buat duit pada musim raya. Selepas raya...tahun depan pun boleh. Ianya projek berterusan :)
#8 - Yuran untuk daftar cukup murah. Jika diluar sana anda mungkin kena habiskan RM2000 - RM5000 untuk dapatkan 10 produk tersebut. Selain itu banyak kerja remeh temeh yang anda kena buat. Pos produk, packing...nak create ayat iklan dan sebagainya.


Dengan projek raya, berkemungkinan besar keuntungan boleh diperolehi dalam masa 2-3 hari. Paling hebat jika anda promote terus dapat pembeli untuk produk tersebut!

So, jangan tunggu lama lagi.
Daftar sekarang!

Beliau akan tutup tawaran harga murah ini pada 15 July 2013. So daftar sebelum tarikh tersebut. Bayaran akan digandakan jika anda nak join lepas daripada tarikh tersebut!

So, jangan berlengah lagi. Tengok tawaran luarbiasa
dengan klik pada link ni --> http://bit.ly/128eZWh

Ini peluang baik untuk anda grab, raya dah nak dekat, better kita buat duit awal-awal supaya boleh berbelanja sakan raya kali ni.

Jom grab peluang buat duit raya!
http://bit.ly/128eZWh

18 comments:

duniafana said...

ni bisnes jual barang? barang pa?

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni... satu tawaran yang boleh difikir2kan...

Nasuha said...

bestnya klau dpt 10,000 ribu...hehe

JunAina said...

Raya banyak guna duit memeng betul tp nak duit kenalah kerja keras iya dak?

HeNRieTTa JoSe said...

Gud Luck FD....raya sakan lew tahun nie...hehehe...

Nabilaa Izzati ✔ said...

Nampak mcm menarik ;)

eiyna tyna said...

nampak macam best je tawaran nieyhhh . hehe

S.K.A said...

menarik..10k tu..bnyak :)

Hana Niey said...

pergghh!! nmpk cm best je..

izan mama mia said...

wooo..kalau menjadi mmg raya sakan laa

Phat said...

FD dah dapat berapa dah?

Tcca Anuar said...

Wah macam nak join, tapi rasa macam tade masa lah pulak . hehe

Tcca Anuar said...

Btw tawaran yang sangat best :)

Yumida Huda said...

wah..rm10,000 bling2 nengok duit

Aimi Wardina ♥ said...

Wah! 10,000! Nak,nak,nak!!

Btw ....
http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/07/segmen-menang-handphone.html

Aimi Tag Kak FD :)
Thank you

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..bestnya!!
good luck ye dik
akak ni x berkesempatan nak join apa2 wat masa ni, tgh standby nk bersalin je ni ha. huhu

Cik Fie said...

nampak menarik je ni :)

Aisha Fauzi said...

Wow untungnya lah siapa yang dpaat RM 1000 tu :)