Monday, 8 July 2013

I'm back!


3 hari tak update blog, rasa macam berminggu. Jari jemari dah gian nak menaip kat keyboard. Nak update blog pakai phone, malas + leceh. Tak minat lah. Lain lah kalau pakai iPad, sedap lah nak update. Phone kecik, tu pasal nak taip pun tak puas.

Monday... | via Tumblr
Tengok tu, comel kan? Hihi!

Yes, FD penat sangat sebenarnya. Tapi gigih juga nak update walaupun cuma seketul entri. Penat sebab Jumaat gerak balik Beruas, Perak dari Terengganu. Korang bayangkan berapa jam duduk dalam kereta tu? Fuuuuuu! Memang sakit belakang lah. Sampai kampung je, borak borak. Then opah bagi jam yang tertinggal setahun lepas. Asyik terlupa nak bagi bila balik kampung. Nasib baik opah ingat :*
Sabtu, gerak Ipoh, ada kenduri kat rumah maksu. Petang pergi Sabak Bernam pulak. Lama tak balik kampung atuk. Malam pulak gerak KL. Kira lah berapa jam pulak sehari suntuk tu dari Perak ke Selangor, dari Selangor ke KL.
Ahad ni ha, baru je balik. Gerak petang, sampai tengah malam. Gila tak gila? Sakit belakang teruk gila. Keluar kereta je terbongkok-bongkok. Kesian kat abah jugak, drive sorang-sorang.
Esok nak kena bangun pagi, hantar adik. Penatttttttt! Even bukan FD yang drive. Nak kena tidur. Tak cukup tidur nanti bising pulak. Dah lah tengah tak betul sekarang ni. Tak pasal-pasal asyik melenting, orang lain yang kena tembak kang.

Night reader! ;)

12 comments:

SaLwa HasLie said...

hee.. take care FD~
byk kn rehat ye. good morning dh..hehe

adrianna syaz said...

Sibuknya dia kesana sini..:D

terbelog.com said...

gd nite :)

luqman zakaria said...

busy betui..tp gmbr tuh memang cute giler..haha

^^eKaTiKaH^^ said...

atoto, comel je rabbit tu. hehe. takpe, kita faham FD busy

DIARI FARISHA said...

amatlah comel gmbr tu :)

Farra Atiqah said...

fuyyoh,jauh perjalanan

Nory Zoulkefle said...

busyyy yer...heheh
comeyynya rabbit tu...
gewwaammm

Nabilaa Izzati ✔ said...

Jauh Ek berjalan :)

sha dhira said...

bali uma opah ya..

Hana Fatiha said...

comel jaa rabbit tue. :))

Aisha Fauzi said...

Busynyaaa akak ._.