Hadiah

Hadiah dari Syazwanie dan Syiela d'beauty

July 15, 2013


Pagi-pagi lagi posmen mai rumah siap hon banyak kali. Nasib baik sedar sebab masa tu kat bilik. Dapat parcel dari Syazwanie, hadiah GA yang FD menang haritu. [ENTRI] baru koyak kat tepi, tengok macam warna pink. Terbeliak mata tengok, ekeke! Suka suka!

Terima kasih Syazwanie Afendi! ^^v
https://www.facebook.com/pages/Syazwanie-Afandis-Blog/522105507831712


Mid Year Giveaway baru je habis. Tak sangka pulak salah seorang sponsor nak bagi kat FD hadiah jugak. Hihi! Dapat bedak tanaka 40g, cream. Bau dia best! Sekarang FD pakai rose punya. Tunggu rose tu habis, baru pakai cream punya. Weee~! :D

Btw, untuk yang berminat nak beli bedak tanaka dengan harga promosi sempena bulan Ramadhan, sila singgah di fanpage Syiela d'beauty atau contact melalui SMS atau WhatsApp. HARGA GILA KENTANG!
Bedak tanaka 40g - RM10
Kos penghantaran - RM6 SM / RM9 SS

SMS / WhatsApp - 012 400 3624

Terima kasih Syiela d'beauty!

You Might Also Like

8 comments

  1. wah, oshem... dapat hadiah dari sponsor.. tahniah2.

    ReplyDelete
  2. wah best nyer..nak beli gak larh bedak tanaka nie..^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah!

    jemput join:

    http://masnayli.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-hari-raya-datang-lagi.html

    ReplyDelete